Новини от hop.bg - онлайн магазин за употребявани лаптопи, смартфони..

Новини

Работно време за Деня на независимостта на Р. България

Уважаеми клиенти, Във връзка с Деня на независимостта на Република България магазините на hop.bg ще работят както следва: 22.09 (събота) - от 10:00 до 14:00ч 23.09 (неделя) - почивен ден 24.09 (понеделник) - от 10:00 до 14:00ч. За разлика от физическите ни магазини, онлайн магазинът ни www.hop.bg работи денонощно. Честит празник!


Виж повече ...

15 септември - неработен ден

Уважаеми клиенти, Магазините на HOP.BG няма да работят на 15.09.2018 (събота). Извиняваме се за причиненото неудобство! За разлика от физическите ни магазини, онлайн магазинът ни www.hop.bg работи денонощно. Желаем ви приятен уикенд! Екипът на HOP.BG


Виж повече ...

Празнично работно време 6-ти септември

Уважаеми клиенти, Във връзка с националния празник на Република България - 6-ти септември Денят на Съединението, магазините на Hop.bg ще са с намалено работно време: от 10:00 до 14:00ч. За разлика от физическите ни магазини, онлайн магазинът ни работи денонощно! Честит празник!


Виж повече ...

Уикенд отсъствие за шоурум Плевен и Варна

Уважаеми клиенти, Магазините на HOP.BG в Плевен и Варна няма да работят на 12.05.2018 (събота). Извиняваме се за причиненото неудобство! За разлика от физическите ни магазини, онлайн магазинът ни hop.bg работи денонощно. Желаем ви приятен уикенд! Екипът на HOP.BG


Виж повече ...

Hop.BG - Вход

Hop.BG - Регистрация

Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене