Hop.bg участва на Пловдиския панаир | Новини от hop.bg - онлайн магази

Новини

Hop.bg участва на Пловдиския панаир

 

За първи път Hop.bg ще вземе участие в Международния панаир в Пловдив. По време на панаира, 26 септември – 1 октомври, ще представим продуктите, които предлагаме в hop.bg, както и новото ни приложение b2b.hop.bg, което е ориентирано към бизнеса.

Всеки желаещ ще може да се запознае с предлаганите от нас продукти, както и с пълния процес на реновация през които минават компютърната и комуникационната техника предлагана от hop.bg и b2b.hop.bg.

Новата платформа, която разработихме за бизнеса, b2b.hop.bg, ще предложи редица облекчения и ползи на фирмите и ще спести времето им за избор на удачно компютърно оборудване и покупка. Всяка фирма може да получи безплатна консултация и изготвяне на предложение за техническо обезпечаване от наш експерт.

Очакваме ви на входа на 8-ма палата, където сме разположили мобилния магазин на hop.bg. Очакваме и въпросите ви, а консултациите са от нас.

 

 

Hop.BG - Вход

Hop.BG - Регистрация

Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене