Принтер Kyocera FS-1300D - 140019 на супер цена от: 37.35 - Втора ръка

Втора ръка принтери и мултифункционални устройства-цветни лазерни и монохромни Начало / Принтери / Реновирани

Принтер Kyocera FS-1300D

Код: 140019 Статус - - Реновирани

Принтерът е неразделна част от офис комплекта. За да върши работа, той трябва да е надежден и качествен. В магазините на Hop.bg се намира реновираният .....
Цена за доставка: 14.00 лв. Гаранция 6 месеца

37.35 лв.

https://hop.bg/bg/принтери-116/kyocera-fs-1300d-116(id=4365)
  „Съгласие за обработка на лични данни” <p>Прочетох и разбрах записаното в документа ( <a href="/editor/ufo/pdf/UniCredit_lichni_danni.pdf" target="_blank">Съгласие за обработка на лични данни</a>&nbsp;). Потвърждавам, че съм съгласен личните ми данни да бъдат обработвани от &bdquo;Уникредит Кънсюмър Файненсинг&rdquo; АД, по описания в документа начин и за целите посочени в него.</p>
Имена *
ЕГН *
Номер на Л.К. *
Издадена на *
Издадена от *
Роден/a в: *
Адрес по Л.К *
Адрес по местоживеене *
От колко време живеете на настоящия ви адрес *
Жилищен Статус *
Мобилен телефон *
Телефон за контакт с друго лице *
E-mail *
Работодател *
На сегашната работа от *
Длъжност *
Адрес на месторабота *
Осигурителен доход на кандидата *
Реален доход на кандидата *
Дата на получаване на заплатата *
Месечен доход на домакинството *
Разходи за сметки на месец *
Брой работещи членове в домакинството *
Брой членове в домакинството *
Модел: Kyocera FS-1300D
Клас: Лазарен монохромен принтер
Статус на продукта: Реновиран
Памет: 32MB
Интерфейси: USB 2.0 връзка
Месечно натоварване: 20 000 страници
Резолюция печат: 1200 dpi
Двустранен печат: Да, автоматичен дуплекс
Капацитет на тонер касета: 7200 копия
Изходящ капацитет хартия: 50 листа хартия
Входящ капацитет хартия: 250 листа хартия
Скорост на печат: 28 страници/минута
Тегло: 10,00 кг
Гаранционен срок: 6 месеца
Производител: друг

Принтерът е неразделна част от офис комплекта. За да върши работа, той трябва да е надежден и качествен. В магазините на Hop.bg се намира реновираният Kyocera FS-1300D, доказал се на бизнес пазара с бързата си и гладка работа, както и високи технически характеристики. Преминал през всякакви тестове, този лазерен монохромен принтер ще бъде неизменна част от вашия работен ден. Въпреки, че е втора употреба, ние сме му направили пълна профилактика, благодарение на което сега той се намира в отлично техническо състояние.

            Това с което нашият реновиран принтер грабва окото най-напред е стилният офис дизайн. А поглеждайки малката книжка с инструкциите ще видите, че той е комбиниран и с модерна технология. Принтерите на Kyocera използват т.нар. „освободена от патрон“ технология, което ги прави синоним за надеждност и високо качество, като в същото време работите в една екологична среда без неприятни омаслявания. В сърцето на нашия FS-1300D лежи траен органичен фото-трансферен барабан, осигуряващ дълъг живот на печатащото устройство. Всъщност, може би най-голямото предимство на този лазерен принтер е, че барабанът, девеломерът и фюзерът са предназначени за обработване на 100 000 листа. Именно това ни кара да ви предложим нашата FS-1300D – въпреки, че е втора употреба, ще можете да използвате пълния потенциал на тези части, без да се налага да ги сменяте за целия работен цикъл. Така ще можете да намалите разходите за консумативи и дори да спестите!

Kyocera FS-1300D разполага със стартерен тонер, като печата по 28 страници на минута. Максималният обем на тонера е доста голям - 7200 листа при оптимална работа, след което е необходимо той все пак да бъде сменен. Резолюцията на FS-1300D е 1200 dpi, a паметта е 32 МВ, като има и USB изход. Реновираният принтер е подходящ дори при натоварен процес на печатане, тъй като максималният му месечен капацитет наброява 20 000 листа. Въпреки ниската цена, този принтер втора употреба разполага с още едно сериозно предимство – опцията за автоматичен двустранен печат, която много от принтерите от същия клас нямат. Така за една доста подходяща и удовлетворяваща цена получавате не само многофункционален принтер, но и 6 месеца гаранция! 

Съобщение

Няма налични бройки

Други продукти:

Hop.BG - Вход

Регистрация Забравена парола

Hop.BG - Регистрация

Anti-bot code

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Anti-bot code

Hop.BG - Изпрати на приятел

Принтер Kyocera FS-1 ...

Anti-bot code

Hop.BG - Търсене