Принтер Samsung ML-3710ND - 140113 на супер цена от: 89.00 - Втора рък

Втора ръка принтери и мултифункционални устройства-цветни лазерни и монохромни Начало / Принтери / Реновирани

Принтер Samsung ML-3710ND

Код: 140113 Статус - - Реновирани

Външен вид: Tехническо състояние:
Изборът на принтер е неизбежна необходимост и в същото време голямо предизвикателство за всеки офис, особено ако става въпрос за тепърва прохождащ мал .....

89.00 лв.

https://hop.bg/bg/принтери-116/samsung-ml-3710nd-116(id=39182)
  Съгласие за обработка на лични данни <p>Прочетох и разбрах записаното в документа ( <a href="/editor/ufo/pdf/unicreditld.pdf" target="_blank">„Съгласие за обработка на лични данни и информираност, относно предоставените ми права" и „Съгласие за обработване на личните ми данни за целите на директния маркетинг"</a>&nbsp;). Потвърждавам, че съм съгласен личните ми данни да бъдат обработвани от &bdquo;Уникредит Кънсюмър Файненсинг&rdquo; АД, по описания в документа начин и за целите посочени в него.</p>
Имена *
ЕГН *
Номер на Л.К. *
Издадена на *
Издадена от *
Роден/a в: *
Адрес по Л.К *
Адрес по местоживеене *
От колко време живеете на настоящия ви адрес *
Жилищен Статус *
Мобилен телефон *
Телефон за контакт с друго лице *
E-mail *
Работодател *
На сегашната работа от *
Длъжност *
Адрес на месторабота *
Осигурителен доход на кандидата *
Реален доход на кандидата *
Дата на получаване на заплатата *
Месечен доход на домакинството *
Разходи за сметки на месец *
Брой работещи членове в домакинството *
Брой членове в домакинството *
Производител: Samsung
Модел: Samsung ML-3710ND
Клас: Принтер
Статус на продукта: Реновиран
Месечно натоварване: 80,000 страници
Резолюция печат: 1200 x 1200
Мрежа: 10/100/1000 Ethernet
Двустранен печат: Двустанен печат
Входящ капацитет хартия: 250 страници
Скорост на печат: 35 ppm
Гаранционен срок: 6 месеца
Производител: Samsung

Изборът на принтер е неизбежна необходимост и в същото време голямо предизвикателство за всеки офис, особено ако става въпрос за тепърва прохождащ малък бизнес. В този случай определено не ви трябва нещо много скъпо и свръх-мощно, което да окаже влияние върху вашия бюджет, а просто принтер, който да осигури нормалното протичане на работния процес. За щастие, ние разполагаме с реновиран принтер, който идеално ще покрие вашите изисквания! Става въпрос за модела Samsung ML-3710 ND, който въпреки че е втора ръка, се намира в отлично състояние и живее втори живот!

Това, което най-много харесваме в този реновиран принтер, е вградената технология против засядане на Samsung, която определено ще ви спести доста излишни нерви, особено при двустранно печатане. Всичко става съвсем лесно чрез вграждането на полузабавяща ролка, осигуряваща идеално триене и гладка непрекъсната работа на принтера. Освен това чрез двустранния печат вие определено се грижите за околната среда, намалявайки количеството употребявана хартия. На контролния панел на реновирания принтер, ще намерите бутон „Еко“, чрез който принтерът автоматично преминава в режим за „двустранно принтиране“. Също така имате възможност да принтирате т.нар. „симулация“, която ще ви покаже количеството вредни емисии, както и изразходваните електричество и хартия.

                Samsung ML-3710 ND не блести с кой знае какви показатели, но пък впечатлява с лесния за използване интерфейс, позволяващ бързо и икономично двустранно принтиране. Без да е необходимо да ставате от бюрото си, вашият реновиран принтер ще ви предупреждава за износване на тонер касетата, намаляване на хартията и други показатели, които биха възпрепятствали нормалното протичане на работния процес. Реновираният принтер има и опция за отпечатване на брошура и в случай че сте решили да се занимвате с рекламен бизнес например, той би ви свършил прекрасна работа на първо време.

                ML-3710 ND е снабден с двуядрен процесор, благодарение на който Samsung увеличават скоростта на печатане, като по този начин пък вие спестявате време. Месечното натоварване на реновирания принтер също е впечатляващо – макар втора ръка, лимитът е 80, 000 страници, което е напълно достатъчно, за да покрие нуждите на вашата фирма. Освен това ML-3710 ND предоставя възможност за работа в мрежа, като по този начин може да се възползвате от услугите му чрез няколко компютъра.

                Не на последно място една от важните характеристики на реновирания принтер ML-3710 ND е, че използва тонер касети с по-дълготраен живот, от което вие отново спестявате! Някои от тях могат да разпечатват до 10, 000 страници, което е идеално при работа с по-дълги фирмени документи.

                Наред с всичко изброено дотук, за да се убедите, че ви предлагаме качествен принтер, макар и втора ръка, той ще дойде при вас със 6 месеца гаранция!

МАГАЗИН HOP.BG СОФИЯ налични
МАГАЗИН HOP.BG ВАРНА налични
МАГАЗИН HOP.BG РУСЕ налични
МАГАЗИН HOP.BG ПЛЕВЕН налични
РЕНОВАЦИОНЕН ЦЕНТЪР налични

Други продукти:

Hop.BG - Вход

Регистрация Забравена парола

Hop.BG - Регистрация

Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Принтер Samsung ML-3 ...

Hop.BG - Търсене