Тествайте iRobot Roomba 805 - 114444 на супер цена от: 489.00 - hop.bg
Тествайте iRobot Roomba 805
 

Тествайте iRobot Roomba 805

114444 114444

- Разопакован Код: 114444

Външен вид:
Tехническо състояние:

Основни характеристики:

  • черен
пълни характеристики

Наличност по магазини: РЕНОВАЦИОНЕН ЦЕНТЪР МАГАЗИН HOP.BG ВАРНА МАГАЗИН HOP.BG РУСЕ

Наличност: налични
Поръчка на тестова мостра
Поръчай на лизинг 45.77 лв. за 12 месеца виж лизинговите схеми

Подобни продукти

  Съгласие за обработка на лични данни <p>Прочетох и разбрах записаното в документа ( <a href="/editor/ufo/pdf/unicreditld.pdf" target="_blank">„Съгласие за обработка на лични данни и информираност, относно предоставените ми права" и „Съгласие за обработване на личните ми данни за целите на директния маркетинг"</a>&nbsp;). Потвърждавам, че съм съгласен личните ми данни да бъдат обработвани от &bdquo;Уникредит Кънсюмър Файненсинг&rdquo; АД, по описания в документа начин и за целите посочени в него.</p>
Сума *
Първоначална вноска *
Застраховка *
Общ размер на кредита *
Брой месеци *
Месечна вноска *
Обща дължима сума *
ГПР *
Имена *
ЕГН *
Номер на Л.К. *
Издадена на *
Издадена от *
Роден/a в: *
Адрес по Л.К *
Адрес по местоживеене *
От колко време живеете на настоящия ви адрес *
Жилищен Статус *
Мобилен телефон *
Телефон за контакт с друго лице *
E-mail *
Работодател *
На сегашната работа от *
Длъжност *
Адрес на месторабота *
Осигурителен доход на кандидата *
Реален доход на кандидата *
Дата на получаване на заплатата *
Месечен доход на домакинството *
Разходи за сметки на месец *
Брой работещи членове в домакинството *
Брой членове в домакинството *
Модел: Roomba 805 Статус на продукта: Реновиран
WIFI: ... Интерфейси: ...
Гаранционен срок: ... Цвят: черен
Производител: iRobot

Описание

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПРИ ПОРЪЧКА НА ТЕСТОВ РОБОТ Фирма ГИС ЕООД, предоставя тестов робот iRobot Roomba 805 на Потребителите с цел запознаване с качествата и функционалността на предлагания продукт. За да се възползва от предоставената му възможност за тест, Потребителят трябва да направи заявка на място в магазините на HOP.BG или на online платформата. www.hop.bg. Тестовия робот iRobot Roomba 805 се предоставя за тестов период от 3 работни дни. Потребителят получава заявения от него тестов робот iRobot Roomba 805 срещу депозит в размер от 389 лв., заплатен с наложен платеж или на място в обектите на HOP.BG. При връщането на тестовата мостра на iRobot Roomba 805, заплатената депозитна сума се възстановява по банков път след предоставяне на банкова сметка IBAN, върнат в изправност и окомплектован тестов робот iRobot Roomba 805. Потребителят се задължава да върна тестовата мостра на iRobot Roomba 805 в състоянието и комплектацията с която е получена и описана в приемо предавтелния протокол предоставен с iRobot Roomba 805 При техническа повреда причинена умишлено или поради невнимание, потребителя използвал тестов iRobot Roomba 805 заплаща ремонта му, като в случая депозитът се задържа до отстраняване на изправността на iRobot Roomba 805 и възстановяване на загубената или унищожена комплектация. Тестовите мостри на iRobot Roomba 805 се предоставят към клиента в пълна окомплектация описано в приемо-предавателен протокол. Тестовите мостри на iRobot Roomba 805 се предоставят с почистени филтри, контейнер, странични четки, основни четки, лагери на основни четки. Клиентите ползвали тестова мостра на iRobot Roomba 805 са задължени при връщане iRobota да бъде с почистени филтри, контейнер, странични четки, основни четки, лагери на основните четки. Потребителите се задължават да се запознават предварително с упътването на български език за правилна употреба на съответния модел. При възникване на въпроси относно правилната употреба, почистването и други, можете да се обадите на тел. +359879200492 Тестовите бройки на iRobot Roomba 805 са мострени бройки и поради тази причина имат следи от употреба. Тестовите бройки на iRobot Roomba 805 са изправни и в добро техническо състояние. Всички разходи по транспортиране свързани с доставката и връщането, наложени платежи и други се поемат от страна на клиента. Тестовите мостри на iRobot Roomba 805 се изпращат към клиента с наложен платеж от депозитарната сума 389лв. Освен ако мострата на iRobot Roomba 805 не е заплатена в магазините на HOP.BG При поръчка на тестов робот, Потребителят се съгласява с посочените Общи Условия.

Ревюта(0)

0.00
0
0
0
0
0

Напишете ревю

1 2 3 4 5

Бележка:  HTML не е позволен!


Намаления

Hop.BG - Вход

Регистрация Забравена парола

Hop.BG - Регистрация

Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Тествайте iRobot Roo ...

Hop.BG - Търсене