ᐉ Какво е преоценен лаптоп, смартфон или монитор | Hop.bg
  en

Какво е преоценен продукт в hop.bg

11.05.2020    1 Харесвания 381
Какво е преоценен продукт в hop.bg

Както вече сме споменавали, продуктите със статус „преоценени“, които ще намерите в www.hop.bg, са употребявана техника и като такава, тя има козметични недостатъци, вследствие на употреба и/или транспорт.

С тази статия имаме за цел да ви представим видовете забележки, къде се срещат, кои са най-често срещаните, защо да изберете преоценен продукт и неговите предимства.

 

 

Видове козметични забележки

 

Те не възпрепятстват нормалната функционалност и работоспособност на продукта и могат да бъдат:

 • бели петънца
 • тъмни петънца
 • драскотини
 • малки точици
 • следи от употреба по корпуса

 

Къде се срещат дефектите?

 

При различните категории продукти (лаптопи, монитори, смартфони и таблети) тези външни недостатъци се срещат на различни места и за всяка бройка са индивидуални.

 

 • Лаптопи

При лаптопите ще срещнете бели или тъмни, едно или няколко петънца по екрана, които по никакъв начин не пречат на нормалната им работа – яркост, контраст, цветове.

Също така, при моделите с тънки и леки корпуси (тип ултрабук), често срещана забележка е отпечатани участъци от клавиатурата по екрана. Обикновено се виждат, само когато устройството е изключено. Трудно се забелязват или не се забелязват, когато дисплеят е светнат. Изглеждат като леки повърхностни тънки драскотини.

 

 

 

 • Монитори

Тук възможните забележки са бели и тъмни петънца по екрана, малки точици, драскотини. Не влияят на функционалността на дисплея и могат да бъдат разположени на различни места. Обикновено тези дефекти се получават при транспортиране.

 • Смартфони и таблети

 

Това са най-масово използваните устройства в нашето ежедневие. При тях козметичните недостатъци са следи от употреба по корпуса и драскотини по екрана. По-рядко се срещат малки бели/тъмни петънца или точици.

Тук е важно да отбележим, че корпусите и дисплеите са в своя цялостен вид, без счупвания, пукнатини и деформация.

 

 

 

 

Защо да купя преоценен продукт?

 

Много хора не биха предпочели техника с видими следи от употреба, имат притеснения, че забележките, които имат ще станат повече или по-големи (в частност светлите и тъмните петънца) и точно тук искаме да изтъкнем техните предимства.

Преоценените продукти са със запазен оригинален външен вид, отлично техническо състояние и не на последно място - на по-ниска цена. С гарантирани произход и качество от Hop.bg.

Нуждите, според които потребителят избира техниката си, както и бюджета, с който разполага до голяма степен определят какви външни дефекти би могъл да понесе. За служебно или лично ползване, всеки един от преоценените продукти би могъл да ви бъде от ползва, както реновираните и новите. А ние от Hop.bg ще ви помогнем за правилния и оптимален избор.

 

Разгледайте преоценените ни устройства ТУК

1 4.00

Коментари(1)

4.00
0
1
0
0
0

Напиши коментар

1 2 3 4 5

Бележка:  HTML не е позволен!
 1. Иван

  Сравнително точно ... Сравнително точно са описани нещата, но все пак най-добре е да се работи със снимка.

Промоции

Последни публикации

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене