en
0% лихва с UniCredit
Купи iRobot Roomba 805
 

Купи iRobot Roomba 805 (114422)

114422 114422
Състояние на продукта - Разопакован
Код: 114422
Външен вид:
iRobot iRobot
Tехническо състояние:

Основни характеристики:

  • Черен
пълни характеристики

Къде е наличен продуктът? МАГАЗИН HOP.BG ПЛЕВЕН МАГАЗИН HOP.BG РУСЕ МАГАЗИН HOP.BG ВАРНА МАГАЗИН HOP.BG СОФИЯ РЕНОВАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ПЛЕВЕН

439.00 лв.
*0% лихва с UniCredit
Цена за доставка: 10.00 лв.
Наличност: налични
Поръчка на тестова мостра
Поръчай на лизинг виж лизинговите схеми

Подобни продукти

  Съгласие за обработка на лични данни <p>Прочетох и разбрах записаното в документа ( <a href="/editor/ufo/pdf/unicreditld.pdf" target="_blank">„Съгласие за обработка на лични данни и информираност, относно предоставените ми права" и „Съгласие за обработване на личните ми данни за целите на директния маркетинг"</a>&nbsp;). Потвърждавам, че съм съгласен личните ми данни да бъдат обработвани от &bdquo;Уникредит Кънсюмър Файненсинг&rdquo; АД, по описания в документа начин и за целите посочени в него.</p>
Имена *
ЕГН *
Номер на Л.К. *
Издадена на *
Издадена от *
Роден/a в: *
Адрес по Л.К *
Адрес по местоживеене *
От колко време живеете на настоящия ви адрес *
Жилищен Статус *
Мобилен телефон *
Телефон за контакт с друго лице *
E-mail *
Работодател *
На сегашната работа от *
Длъжност *
Адрес на месторабота *
Осигурителен доход на кандидата *
Реален доход на кандидата *
Дата на получаване на заплатата *
Месечен доход на домакинството *
Разходи за сметки на месец *
Брой работещи членове в домакинството *
Брой членове в домакинството *
Модел: Roomba 805 Статус на продукта: Реновиран
Аудио: Гласово известяване WIFI: Не
Цвят: Черен Производител: iRobot

Описание

IROBOT ROOMBA 805

 

Моделите на Roomba доста дълго време вече се радват на успех. Причините за актуалността на Roomba 805 са много. Ето и някои от тях:

 

-Навигационна система с множество сензори, които отчитат стълби и други физически препятствия. 

-Поддържа настройка на няколко графика за почистване. 

-Лесно стартиране на чистенето – просто натискате бутона Clean. 

-Възможност за настройване на виртуална стена

-Компактния дизайн прави лесно доброто почистване на труднодостъпни пространства

Система за почистване AeroForce

Подобно на другите робот Roomba, 805 е с почистващата следа от 9см. Благодарение на силиконовите си четки, Roomba почиства лесно всякаква подова повърхност, независимо дали е върху теракот, ламинат или килим. Той се движи лесно под повечето мебели и почиства лесно ъглите. Настройките на работа на четките, които се задават от самата прахосмукачка, дават възможност за безпроблемно почистване на труднодостъпни пространства. Двигателят осигурява добро засмукване, при редовно почистване на контейнера.

 

Устройството разполага със силиконови екстрактори които не позволяват заплитане на коса или козина от домашния ви любимец. Частите са лесни за премахване, почистване и подмяна.

 

Навигация

Моделът Roomba 805 има навигационна система с множество сензори, наречени iAdapt Navigation. Тази система позволява на прахосмукачката да проследява къде се движи в дома ви. Така Roomba 805 избягва стълби и падания, както и други препятствия, които са предвидени по време на картографирането на стаята или офиса, който ще се почиства.

 

Типове повърхности за почистване

Roomba 805 се приспособява автоматично към промените в типовете подове, включително килими, облицовки, ламинат и твърда дървесина.

 

Почистване на килими

Уредът е идеален за почистването на килим с малък косъм, който е без разкъсвания. Въпреки интелигентните технологии, с които Roomba 805 разполага, той има проблеми, ако в килимите има неравности или разкъсвания.

В случай, че имате домашни любимци, обаче, роботната прахосмукачка е перфектна, тъй като може да почисти почти всички косми паднали от вашия любимец.

 

Почистване на твърди подове

Roomba 805 има регулируеми четки, които улесняват рутинното почистване на твърди подове. Roomba 805 наистина може да направи паркета ви да блести. Тя улавя всичко и може лесно да се движи в ъглите и да ги почиства добре.

 

Задаване на час за старт на почистването

Можете да създавате различни графици, така че Roomba да почиства, когато искате и където трябва. Можете да планирате почистването до 7 пъти седмично, няколко пъти на ден. Ако искате, Roomba 805 ще продължи да почиства, докато се наложи да го заредите. Дисплеят ви позволява да избирате кога и колко дълго искате да почиствате дома си. След като почистването приключи, Roomba 805 автоматично се връща към зарядната станция.

 

Интелигентна технология

 Roomba 805 може проследява къде се движи в дома ви и сензорите й да разпознаят наличието на стълби и други препятствия. В комплекта са включени две виртуални стени, чието местонахождение задавате вие. Казано, накратко създавайки тези виртуални стени, може да изберете само една част от офиса ви, която да бъде почистена.

 

Тип на батерията, живот и презареждане

Този модел се доставя с литиево-йонна батерия, която има три пъти по-дълъг живот от другите типове батерии.

Работа на батерията ви дава 1 - 2 часа почистване в зависимост от вида на пода, върху който ще работи роботът. Прахосмукачката се зарежда автоматично, след като зарядът на батерията се понижи или устройството приключи с почистването.

 

По-добра производителност

Оборудван с AeroForce High-Efficiency филтър, този робот-прахосмукачка е способен да улови до 99% от всички алергени, прашец или частици с големина от около 10 микрона във вашия дом.

Roomba 805 има тристепенна система за почистване, която осигурява до 50% по-голяма ефективност на почистване в сравнение с други вакуумни роботи на пазара. AeroForce също така позволява 5X въздушна мощност, когато роботa почиства.

 

Лесно отстраняване на космите от килимите и пода

Моделът 805 може да почисти повечето кичури от козината на домашните любимци и да свърши страхотна работа. Ако имате домашни любимци, можете да програмирате Roomba да почиства на всеки няколко часа след зареждане всеки ден от седмицата.

 

Дизайн

Предлагаща се само в черно, роботът за почистване изглежда като къса кутия и се отличава с гладка външност. Цялата прахосмукачка е лека и тежи само около 3 кг, което я прави лесно преносима. Може да се върти и да се движи във всички посоки с много малко триене.

 

Четки и приставки

 

С Roomba 805 няма да получите много различни приставки, но това не трябва да ви притеснява. Настройките на работа на четките, които се задават от самата прахосмукачка, дават възможност за безпроблемно почистване на труднодостъпни пространства.

 

Почистващото устройство може да почисти мръсотията от ръбовете в вашето помещение посредством страничните си четки. Roomba 805 може също така да се саморегулира, благодарение на което да почиства повърхности от твърда дървесина до подови настилки, от килими до ламинирани подове с минимални проблеми.

 

За кого е подходящ iRobot Roomba 805?

Този робот би бил идеален за тези, които са готови да изполват този многофункционален робот Roomba 805 регулярно.

Видео презентация

Ревюта(0)

0.00
0
0
0
0
0

Напишете ревю

1 2 3 4 5

Бележка:  HTML не е позволен!

Намаления

Hop.BG - Вход

Регистрация Забравена парола


Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Купи iRobot Roomba 805

Hop.BG - Търсене