en

HOP.BG - 20 години опит в продажбата на реновирана техника

19.10.2021    0 Харесвания 743

Hop.bg е с дългогодишен опит в търговията на реновирана компютърна техника както в България, така и в Европа. Искате ли да научите повече за нас и нашата дейност? Изгледайте краткото ни видео, в което управителят на дружеството – Владислав Димитров разказва за Хоп.бг.

 

Развитие

 

Как и кога започнахме? Колко са и къде се намират физическите ни шоуруми? Кой е първият и кой е най-новият? Разберете повече за магазинната ни мрежа, складовата ни база, както и за бъдещите ни идеи и цели в клипа.

 

Обслужване

 

За нас е важно вие, нашите клиенти, да получавате качествена и старателно проверена техника, а също и да се чувствате комфортно, посещавайки някой от нашите обекти. Вижте повече за обстановката, както и защо ви гарантираме качество по най-високи стандарти.

 

Защо да изберете Hop.bg?

 

Ние сме компания с доказан опит и практика. С годините сме изградили доверие в много клиенти както на дребно, така и на едро. Надникнете зад кулисите и разберете защо Hop.bg е реноватор номер 1 в страната.

 

 

 

- Владислав Димитров - управител в дружеството
Казвам се Владислав Димитров и съм управител в дружеството. Започнахме малко преди 2001-ва година даже, но тогава още нямахме фирма и започнахме от едно помещение, което беше много близо до тип мазе. Като всяко начало беше много трудно. Там работихме може би 4 години докато успеем да си позволим да имаме по-голям и по-хубав магазин и така съответно отворихме впоследствие втори магазин в Плевен. След което отворихме магазин в Русе. Две-три години по-късно 2014-та година магазин в София, 2015-та година във магазин за техника втора ръка във Варна. И тази година 2021-ва успешно стартираме поредния си магазин в Пловдив.
 
- Speaker 2
- Магазинът се намира в град Пловдив, жк Тракия, което много пловдивчани казват, че е град в града.
 
- Владислав Димитров - управител в дружеството
 В хода на развитие на дружеството съответно нямаше как сам да се справям с всичките задачи - екипът порасна - в момента сме 40 човека, между които в това число са търговци, техници, инженери и работници в складовата база.
 
- Николай Недялков - търговец на едро
- Казвам се Николай Недялков и работя във фирмата от близо 20 години от самото й създаване и позицията ми е търговец на едро.
 
- Владислав Димитров - управител в дружеството
Нашият бизнес е разделен основно в две направления - в чисто търговски план ние работим през верига магазини като по този начин обслужваме нашите крайни клиенти и съответно през B2B мрежа, която е доста голяма вече и там реализираме успешно продажби в България и в цяла Европа.
 
- Николай Недялков - търговец на едро
- Хората могат да бъдат спокойни в качеството, което ние даваме.
 
- Владислав Димитров - управител в дружеството
Складовата ни база в момента се разпростира на 2000 квадратни метра като оттук минават всичките основни процеси по реновация, за да стигне лаптопът или определен компонент до крайния клиент - първият етап е тестване и диагностика за функционалност. На този етап ние успяваме да извадим бройките, които имат функционални проблеми и по този начин ги отстраняваме. На следващият етап минават процеси по реновация, които представляват подобряване козметичното състояние, смяна на компоненти, ако е необходимо като батерия, дисплей и клавиатури или други периферии. Последният етап от процеса е повторно тестване и пакетиране.
 
- Speaker 2
- За нас клиентът е на първо място и качеството на стоката трябва да върви редом с това нещо.
 
- Гаранцията, която ние предлагаме е гаранционен продукт до 5 дни да се отремонтира и да се върне на клиента.
 
- Всичко, което е Apple продукт - независимо лаптоп, таблет, телефон, iMac - няма значение, са 12 месеца директно гаранция.
 
- Владислав Димитров - управител в дружеството
Много държим нашите клиенти във физическите магазини да се чувстват специални, да бъдат обгрижвани адекватно.
 
- Много честно си мислят, че сме бутиков магазин, който в момента просто е заложил някакви продукти и очакват да вляза отзад в склада и да взема кашончето с опакованата стока и да я представя пред тях.
 
- Владислав Димитров - управител в дружеството
Ние много се радваме когато ни задават такива въпроси, което означава, че много добре сме си свършили работата в процеса по реновация. Нашата история е достатъчно показателна защо да ни изберат - 20 години работим това нещо, много сме успешни, малко нескромно звучи, но наистина е така.
 
- Николай Недялков - търговец на едро
- Целите ни за вбъдеще са по-голяма търговска база и верига, която да осъществим в България.
 
- Владислав Димитров - управител в дружеството
Развитие на ритейла ни на Балканите, включвайки всъщност най-вече визирайки Гърция и Румъния. Там имаме най-сериозни интереси като имаме доста опит и в двете държави само, че през B2B мрежата ни. На първия етап ще стартираме с разширението на онлайн магазина само за Гърция и за Румъния в отделни версии и на втория етап предвиждаме физически магазин - засега на този етап само в Гърция.
 
- Speaker 2
- Магазинът в Пловдив го виждам като топ магазин в България - няма да има София, няма да има Плевен - Пловдив ще бъде центъра на hop.bg.
 
- Владислав Димитров - управител в дружеството
След 10 години виждам компанията още по-успешна.
Предишна публикация Следваща публикация

Последни публикации

Последни публикации

Реновиран
Реновиран
-8%
Смартфон Apple iPhone 8

СмартфонApple iPhone 8

 • Hexa-core (2x Monsoon + 4x Mistral)
 • 2GB
 • 256GB
 • Apple GPU (three-core graphics)

449.00 лв.

409.00 лв.

Реновиран
Реновиран
-16%
Смартфон Apple iPhone X

СмартфонApple iPhone X

 • 6-ядрен 2.39 GHz (2x Monsoon + 4x Mistral)
 • 3GB
 • 256GB
 • Apple GPU (three-core graphics)

739.00 лв.

619.00 лв.

Реновиран с леки следи от употреба
Реновиран с леки следи от употреба
-11%
Лаптоп HP ProBook 650 G2

ЛаптопHP ProBook 650 G2

 • Intel Core i5-6200U (3M, 2.30 GHz, до 2.80 GHz)
 • 8GB DDR4
 • 256GB SSD
 • Intel HD Graphics 520

619.00 лв.

549.00 лв.

Реновиран
Реновиран
-16%
Лаптоп Dell Latitude 7480

ЛаптопDell Latitude 7480

 • Intel Core i5-7300U (3M, 2.60 GHz, до 3.50 GHz)
 • 8GB DDR4
 • 256GB SSD
 • Intel HD Graphics 620

669.00 лв.

559.00 лв.

Реновиран
Реновиран
-4%
Смартфон Apple iPhone SE

СмартфонApple iPhone SE

 • Двуядрен 1.84 GHz Twister
 • 2GB
 • 128GB
 • PowerVR GT7600 (six-core graphics)

219.00 лв.

209.00 лв.

Hop.BG - Вход

Регистрация Забравена парола


Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене