en

Състояние

Цена

Производител

Забележки

брой ядра

RAM памет

Тип RAM памет

Твърд диск

Видео карта

Дисплей

Разделителна способност

Операционна система

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Black Friday

0 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Съобщение

Хмм... Изглежда че в сме изчерпали всички продукти в тази категория. Защо не разгледате нашите намалени и промоционални продукти

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Black Friday в hop.bg e денят с най-големи намаления в нашия онлайн магазин! Той се случва винаги през ноември. И за да сте сигурни, че ще можете да се възползвате от уникалните намаления на лаптопи, компютри, смартфони и друга IT техника, уверете се, че сте добре информирани за точната дата или дати, когато Черният петък ще се случи.

 

Как да научите подробности за Black Friday в  hop.bg?

 

Има няколко начина да не пропуснете тази важна дата, на която можете наистина да спестите сериозна сума за планирана покупка на необходимата техника. Единият от тях е да следите редовно информацията на сайта на онлайн магазин hop.bg. Другият е да ни следвате в популярните социални мрежи и по-конкретно в TikTok, Youtube, FaceBook, Instagram. Третият начин да не пропуснете нещо важно, свързано с времето и начина на провеждане на Black Friday в hop.bg, е да се регистрирате на нашия сайт, за да получите всички промоционални предложения на своя имейл.

 

Какви могат да бъдат промоциите на техника?

 

Промоциите по време на Black Friday в hop.bg наистина ще ви изненадат приятно! Намаленията при някои продукти могат да стигнат до 30-40 % от регулярната цена. Ако сте търпеливи и изчакате до Блек фрайдей, за да закупите желаните от вас продукти, ще спестите пари. Обикновено това, което има най-голям смисъл да се пазарува по време на Черния петък са по-стойностните продукти, които точно този ден ви излизат значително по-изгодно. Т.е., ако имате нужда от мощна мобилна работна станция и от айпад, но се колебаете кое да закупите, може би си струва да заложите на мощния лаптоп. Разбира се, ако имате възможност, най-добре е да вземете и двете.

Може ли да пазарувате на изплащане по време на Black Friday в  hop.bg?

Да, може да закупите лаптоп и телефон на изплащане. Hop.bg работи с няколко финансови институции, които са наши партньори, а благодарение на добре изградената информация на сайта на онлайн магазина можете да изберете лесно най-благоприятната за вас схема.

 

Как да направите поръчка на Черен петък?

 

Поръчката по време на Black Friday в hop.bg е като всяка друга поръчка през годината. Все пак, за да сте сигурни, че ще можете да купите продукта, който сте избрали и никой няма да ви изпревари, добре е да сте на линия още в началото на деня. Стартът на промоцията ще бъде точно указан на сайта на онлайн магазина. За да ви изпратим продукта, са ни необходими вашите имена, адрес за доставка и телефон за връзка. Ако живеете в някой от градовете София, Пловдив, Варна, Плевен и Русе, можете да получите пратката си и на място в нашите шоуруми. Плащането може да стане предварително с карта, по банков път, през Paypal или в кеш при получаване на продукта.

 

Колко ще чакате за доставка?

 

Черен петък е изпитание за всички доставки и куриери. Вие ще бъдете уведомени какви са сроковете за доставка при потвърждение на вашата поръчка. В обичайния случай доставката е в 3-дневен срок, при който клиентите заплащат съответната сума за транспортната услуга. И в срок до 2 седмици, когато изберат безплатна доставка до някой от нашите магазини във София, Пловдив, Варна, Русе и Плевен.

 

Защо да се възползвам от Black Friday в hop.bg?

 

Защото тогава е моментът да закупите желаната от вас IT техника на възможно най-изгодна цена. Hop.bg предлага лаптопи, компютри, смартфони, монитори, принтери, таблети и други продукти на доказали се марки в бранша. Те винаги са в отлично техническо състояние, преминали всички необходими тестове и сервизиране, ако това е било необходимо. Всички продукти в онлайн магазин hop.bg имат гаранция от 6 до 12 месеца.

 

Какво е Black Friday?

 

От 2005 г. насам Черният петък е денят с най-големи продажби в САЩ. Постепенно от един ден на много места той се превръща в Черен уикенд, а понякога и Черна седмица. По традиция Black Friday е следвал четвъртъка, в който се чества Денят на благодарността в САЩ. Освен денят с най-големи намаления през годината, традиционно той се счита и за старт на Коледните намаления, които го следват. Това пък е свързано с традиция още по-назад във времето. В края на 19-ти и началото на 20-ти век в САЩ по време на Деня на благодарността големите търговски вериги спонсорирали тържествени паради. В тях за първи път се появявал и Дядо Коледа.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене