en

МАГАЗИН HOP.BG СОФИЯ

store6
store6 image thumbnail 1 store6 image thumbnail 2 store6 image thumbnail 3 store6 image thumbnail 4
гр. София 1592, ж.к."Дружба" 1 бул. "Проф. Цветан Лазаров" 33 / Виж на карта

02 / 889 89 89

Работно време:

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 

Събота: 10:00 - 14:00

Почивен ден: Неделя

 

Паркинг: спиране от към бул. Цветан Лазаров или пред Шоурума

 

Градски транспорт:

Най-близка спирка - "Промишлена Зона Ж.К. Дружба 1"

  • Автобус с номер 404
  • Тролейбус с номер 4

 

Други близки спирки - "Бул. Проф. Цв. Лазаров"

  • Тролейбус с номер 11
  • Трамвай с номера 20 и 23

Димитър Илиев Ботев d.botev@gis.bg
Ивайло Балтов i.baltov@gis.bg


 

Hop.bg – магазин за компютри в София се намира в ж.к. "Дружба" 1, бул. "Проф. Цветан Лазаров" 33. Мястото може да бъде удобно достигнато с помощта на градския транспорт.

Hop.bg е сигурен партньор, с повече от 20-годишен опит в дистрибуцията, доставката и поддръжката на качествена ИТ техника и аксесоари. Разполагаме със собствена складова база, сервиз и верига магазини в цялата страна. Предлагаме разнообразие от ИТ техника, нови аксесоари, работни станции,  втора ръка телефони, компютри втора употреба.

Ако търсите компютри втора ръка в София, този магазин може да ви предложи в приятна обстановка голям избор в различен ценови диапазон и от световно признати производители на ИТ техника. Освен компютри втора ръка в София, магазинът предлага многообразие от реновирани, втора употреба принтери, лаптопи, таблети и телефони на световно утвърдени брандове. Можете да откриете продукти на марките Apple, Lenovo, Fujitsu, DELL, HP, Samsung и други. Служителите на магазин hop.bg са истински професионалисти и добре познават спецификата и характеристиките на всеки един продукт. Те могат да ви насочат да направите своя правилен избор, независимо дали търсите втора ръка компютър, телефон, принтер, лаптоп или просто искате да се запознаете с различни възможности.

Всеки продукт втора употреба, преминава през специализирания сервиз на hop.bg, където с помощта на специална апаратура се извършва диагностика, тестове за функционалност, външно и вътрешно почистване. Предлага се гаранция от 6 месеца или 1 година за всички артикули. Има голямо разнообразие от телефони втора употреба в София в магазина на hop.bg в ж.к. Дружба 1. Те са с гарантирано качество и предоставят възможност за закупуване на продукт с много добри параметри и на чудесна цена, достигаща до половината от тази, която бихте заплатили за нов. Реновираните телефони втора ръка в София, заедно с разнообразието от компютри, принтери, лаптопи от висок клас и с гаранция, можете да вземете на лизинг, при изгодни условия, осигурен от финансовите партньори на hop.bg.

 

 Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене