en

ОНЛАЙН МАГАЗИН

store8
store8 image thumbnail 1 store8 image thumbnail 2 store8 image thumbnail 3 store8 image thumbnail 4
гр. Плевен, ул. "Гривишко шосе" 6, хале 1-3 / Виж на карта

0878 76 20 20

Работно време:

Понеделник - Петък: 08:00 - 17:00

Почивни дни: Събота и неделя

 

Паркинг: 8 бр. паркоместа


Галин Борисов Минчев gminchev@gis.bg


Реновационният център на hop.bg е разположен в две сгради на голяма обща площ от три квадратни километра, върху които се намират нашите логистични бази, реновационният ни център и онлайн магазина ни. Там е и най-новата от базите, с които разполагаме и която е изградена по най-актуалните изисквания в този бранш. Реновационният център е неотменима част от отговорността към клиентите на hop.bg, на които ние искаме да предложим най-добрата услуга на най-приемливата цена. Ето защо държим да сме в крак с времето – особено важно за нашия бранш - и да ви осигуряваме най-доброто възможно обслужване.

 

Реновационният център на hop.bg е мястото, през което минава целия обем компютри втора ръка, смартфони втора употреба, лаптопи втора ръка и друг вид техника. Преди да бъде предложена на нашите клиенти и окомплектована за продажба тази техника минава тестове за състоянието на техническите й параметри. В случаите, когато преценим, че съответният продукт не отговаря на изискванията за безпроблемно ползване, ние сменяме съответната част, за да гарантираме изправно функциониране. Вътрешното и външното почистване на монитори, принтери, работни станции или настолни компютри втора употреба също е важно и напълно задължително.

 

Дори ако съответният лаптоп или смартфон е напълно нов, но е бил разопакован, ние отново проверяваме характеристиките му в реновационния център на hop.bg. Най-малкото, защото е бил транспортиран от една точка до друга. 

 

Доверието на клиентите ни е най-важно за нас. Ето защо в hop.bg се съобразяваме с всички законови изисквания към дейността, която извършваме. Нашата площадка за третиране, рециклиране и съхранение на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване е лицензирана според нормативната база на страната. Фирма ГИС ЕООД притежава и сертификат за управление на качеството ISO 9001:2015, който гарантира отговорен и ефективен мениджмънт на дейността ни.

 

В реновационния център на hop.bg се извършва и сервизна поддръжка на закупените от вас продукти. С предимство се ползват продуктите в гаранция, но нашите клиенти могат да се обърнат към нас за помощ и след изтичането на гаранционния срок.

 

 

 Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене