en

МАГАЗИН HOP.BG ВАРНА

store5
store5 image thumbnail 1 store5 image thumbnail 2 store5 image thumbnail 3 store5 image thumbnail 4
гр. Варна бул. "Република" 117 Търговски център "Явор" / Виж на карта

052 / 50 10 05

Работно време:

Понеделник - петък: 10:00 - 19:00 ч.

Събота: 10:00 - 14:00 ч.

Почивен ден: Неделя

 

Паркинг на ТЦ Явор

 

Градски транспорт:

Спирка "Хемус"

  • Автобуси с номера 148 и 209

Георги Бойков Янчев george@gisbg.net
Нелина Цветанова Попова n_popova@gis.bg


В магазина за компютри на hop.bg във Варна можете да откриете голямо  разнообразие от продукти. Адресът на магазина е бул. "Република" 117, Търговски център "Явор". Освен компютри втора ръка във Варна ще намерите още реновирани таблети, телефони, принтери, лаптопи на утвърдени световни брандове. Това е и мястото, което ще ви предложи разнообразие от телефони втора употреба във Варна. Марките техника, които предлагаме са надеждни и гарантиращи качество -  Lenovo, Fujitsu, DELL, HP, Samsung, Apple. Техните цени са атрактивни, защото продуктите, които ви предлагаме са реновирани. Във всички случаи са преминали през тестовете на нашия сервизен център и окомплектовани за продажба. В магазина за компютри във Варна можете да се възползвате от професионалните съвети на компетентните служители на hop.bg и да изберете най-добрия за Вас компютър или смартфон втора употреба.

Всички продукти, които предлага hop.bg във Варна имат гаранция от 6 до 24 месеца. Hop.bg разполага със собствена складова база и сервизен център. Независимо дали става дума за компютър втора ръка или телефон втора ръка във Варна, имате възможност да придобиете наистина качествен продукт на много добра цена. Цената на телефоните втора ръка във Варна е изключително привлекателна, особено като се има предвид, че технически те притежават качествата и параметрите на нови смартфони. В магазина на hop.bg във Варна можете да откриете някои от последните модели на Apple, без забележки, на супер изгодна цена, с 1 година гаранция и възможност за изплащане.

Възможността за покупка на изплащане важи и за всички продукти в магазина за компютри на hop.bg във Варна -  лаптопи втора ръка, телефони втора употреба и др. Това е чудесна  възможност за закупуване на продукт с отлични характеристики и на достъпна цена. Дори ако не разполагате с цялата сума за покупка веднага, предлагаме възможност за покупка на лизинг.Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене