en

Как да купя на изплащане?

Магазин HOP.BG предлага на своите клиенти възможността  да закупят желаният продукт на кредит онлайн или физически в нашите шоуруми.  Възможен период на изплащане - от 3 до 36 месеца (за смартфони и таблети – от 3 до 24 месеца). Минималната сума за кандидатстване е 149лв с ДДС.

Можете да закупите стоки на изплащане чрез:

Общи условия


Общи условия

Общи условия

 

 

Стъпки:

 1. Кликвате на опцията за лизинг под бутона "купи сега" и избирате кредитна институция. След това - желаната оферта.
 2. Давате отметка на „Съгласие за обработка на лични данни. (Задължително условие, за да може да продължите с полълването на искането за кредит).
 3. Попълвате необходимата информация.
 4. Необходимо е да дадете съгласие с общите условия на съответния кредитор. (Можете да ги видите по-горе).
 5. Кликвате на бутон „Изпрати“
 6. Служител на съответната компания ще се свърже с вас за уточняване на подробности по лизинговата схема и допълнителна информация.

 

 

Как получавате стоката?

 

 • Ако искането е пуснато през UniCredit, е необходимо да инсталирате Evrotrust (приложение за дистанционно подписване на документи) на вашия мобилен телефон.
   
 • Какво да направите?
 1. След като сте изтеглили и инсталирали приложението, следва да се регистрирате.
 2. Прочетете условията и потвърдете, за да продължите напред
 3. Задайте ПИН код за достъп, както и тайни въпроси и отговори
 4. Сканирайте вашата лична карта (лице и гръб)
 5. Следвайте инструкциите за видеоидентификация
 6. Готово. Профилът ви в Евротръст вече е създаден.
 7. Следва да пристъпите към подписването на документи лесно, бързо и удобно.
 8. Ще получите известие на смартфона си, когато е наличен документ за подписване.
 9. Прегледайте и подпишете документите като натиснете бутона "Подпиши дистанционно"
   
 • След като всички детайли са обработени ще получите обаждане от  служител на HOP.BG, за да се уточни адреса за доставка на поръчката. Транспортните разходи се добавят към общата сума за финансиране.

 

 

 

 • Ако искането е пуснато с TBI Bank, то служител от кредитната институция ще се свърже с Вас и ще ви съдейства относно подписването на договора. След като всички документи по искането бъдат обработени ще получите обаждане от  служител на HOP.BG, за да се уточни адреса за доставка на поръчания продукт. Сумата за доставка се добавя към общата сума за финансиране.

 

*Подписването на одобрен договор става изцяло по електронен начин. Необходимо е да имате валиден e-mail, на който ще ви бъдат изпратени преддоговорната информация и подписаният договор.

 

 

 

    

 • Ако искането е пуснато с БНП Париба, то служител от кредитната институция ще се свърже с Вас и ще ви съдейства относно подписването на договора. След като всички документи по искането бъдат обработени ще получите обаждане от  служител на HOP.BG, за да се уточни адреса за получаване. Стойността за доставка се добавя към общата сума за финансиране.

 

*Подписването на одобрен договор става изцяло по електронен начин. Необходимо е да имате валиден e-mail, на който ще ви бъдат изпратени преддоговорната информация и подписаният договор.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене