en

За нас

Sklad 2 hop.bg

 Hop.bg – пълно оборудване за века на дигиталната революция


Живеем във века на дигиталната революция. Нашата мисия е да осигурим на максимален брой хора, фирми и институции достъп до маркова ИТ техника, за чиято изправност гарантираме с името си.  
Създадена в началото на 21 век, Hop.bg вече има над 20 годишен опит в доставката, дистрибуцията и поддръжката на качествена ИТ техника: нови и реновирани компютри, лаптопи, смартфони, таблети, монитори, принтери, работни станции, аксесоари и др.
Hop.bg е регистрирана търговска марка на дружеството ГИС ЕООД, създадено през 2002 г. 

 

Какво постигнахме за 20 години?

 

  • Лидерска позиция на пазара в Европа за продажби на ИТ техника на едро
  • Най-голямата веригата магазини в този бранш в България - 5 шоурума в градовете, Сoфия, Пловдив,  Варна, Русе и Плевен.
  • Лиценз за третиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване
  • Технически капацитет, който осигурява високо качество - център за рециклиране на батерии за преносими компютри и нов център за рециклиране на ИТ техника с капацитет 10 000 броя месечно
  • Над 500 активни клиенти в страната, Европа и Азия, сред които и държавни институции и училища в България
  • B2B мрежа за търговски партньори и бизнес клиенти

 

Виртуална разходка

 

 

Производствен капацитет


Реновационният център на Hop.bg разполага с бази с обща площ от 3000 кв.м. Най-новата от тези бази стартира дейност през 2020 г. и е строена по най-високите стандарти в бранша. Вярваме, че доброто управление на процесите е гаранция за високо качество на продуктите и услугите които предлагаме. Гарант за това е сертификатът за управление на качеството ISO 9001:2015, който ГИС ЕООД притежава. Водена от стремежа към корпоративна екологична отговорност, ГИС ЕООД разполага и с лицензирана площадка за третиране, рециклиране и съхранение  на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване. 

 

computers wholesale
printers wholesale
компютри на едро

 

Магазинна мрежа

 

Hop.bg разполага с 6 шоурума в градовете София, Пловдив, Варна, Русе и Плевен. В тях клиентите могат да закупят реновирана техника на водещи световни марки, сред които DELL, Lenovo, Fujitsu, HP, Microsoft, Apple, Samsung и други. Разчитаме и на голяма партньорска мрежа, която сме изградили в България и Европа. В магазините на HOP.BG предлагаме техника, която е най-често върната от корпоративен лизинг и реновирана от нашите експерти. 

 

hop.bg sofia
hop.bg Plovdiv
hop.bg varna
hop.bg ruse
hop.bg Pleven


Онлайн магазин Hop.bg


Висококвалифицираните ни служители и стратегически разположените ни логистични центрове позволяват бързо изпълнение на поръчкитe, както в страната, така и Европа. Доказателство за това е регистрираният ръст от над 60 % в онлайн продажбите през 2020 г. (над 1600 клиентски поръчки, изпълнени за 2019 г. и над 2600 за 2020 г.), както и хилядите продажби във физическите ни обекти. 


 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене