en

МАГАЗИН HOP.BG ПЛОВДИВ

store11
store11 image thumbnail 1 store11 image thumbnail 2 store11 image thumbnail 3 store11 image thumbnail 4
гр. Пловдив, ж.к. "Тракия" бл. 45А / Виж на карта

032 / 280101

Работно време:

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00

Събота: 10:00 - 14:00

Почивен ден: Неделя

 

Паркинг: 2 бр. паркоместа

 

Градски транспорт:

Спирка ЖК “Тракия” – бл. 45

  • Автобуси с номера 44 и 93

Николета Радославова Вичева nikoleta@gis.bg
Адриана Бориславова Грънчарова a.grancharova@gis.bg


Магазинът на HOP.BG в Пловдив се намира на удобно и комуникативно място в ж.к. "Тракия" бл. 45А, където ще бъдете обслужени с внимание към вашите изисквания и консултирани с компетенстност и професионализъм. В магазина за компютри в Пловдив можете да откриете вашият мечтан лаптоп или компютър втора ръка – сервизиран, окомплектован, тестван и с гаранция за безпроблемна работа от екипа на HOP.BG. Също така можете да намерите така желаният от вас телефон или смартфон втора ръка в Пловдив на страхотна цена с гаранция за качество.

Абсолютно всеки един артикул в магазина на HOP.BG в Пловдив е реновиран на най-изгодна цена като всички компоненти са тествани и при нужда подменени с нови такива, за да е сигурна вашата гаранция и да го използвате дълго и с удоволствие. Клиентите могат да намерят и закупят техника като компютри, лаптопи и телефони втора употреба, които са реновирани по оптимален начин от световнодоказали се брандове като Apple, Lenovo, Fujitsu, DELL, HP, Samsung, Microsoft и много други.

Ако търсите лаптоп втора ръка в Пловдив – това е вашето място, където ще бъдете обслужени с нужното внимание, защото всеки клиент заслужава специално отношение и като резултат от това ще можете да закупите избраната от вас техника на най-добрата цена на българския пазар. Гаранцията, която ще получите от магазина на HOP.BG в Пловдив ще ви накара да се чувствате сигурни и при евентуална поява на проблем ще имате към кого да се обърнете за незабавна помощ.
Доброто обслужване на HOP.BG води до много доволни клиенти, което е безпрецедентно доказателство за успешното консултиране, ефективната реновация и сигурната гаранция на техниката, която получавате на най-изгодни цени на българския пазар.Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене