en

МАГАЗИН HOP.BG ПЛЕВЕН

store1
store1 image thumbnail 1 store1 image thumbnail 2 store1 image thumbnail 3 store1 image thumbnail 4
гр. Плевен ж.к "Дружба", ул."България" №18 / Виж на карта

064 / 691616

Работно време:

Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00

Събота: 10:00 - 14:00

Почивен ден: Неделя

 

Паркинг: 2 бр. паркоместа

 

Градски транспорт:

Спирка „Трите бора“

  • Тролейбуси с номера 9 и 93

Николай Стилиянов Недялков nick@gisbg.net
Николай Николаев Лазаров n_lazarov@gis.bg
Александър Цветанов Веселинов aveselinov@gis.bg


В дигиталната ера, в която живеем, интересът към качествена ИТ техника непрекъснато расте. Hop.bg има дългогодишен опит в дистрибуцията, доставката и поддръжката на ИТ техника на утвърдени в бранша производители.

Можете да намерите нашия магазин за компютри в Плевен на адрес ж.к. "Дружба", ул."България" №18. В магазина ще откриете разнообразие от ИТ техника и аксесоари. Освен компютри се предлагат и втора употреба принтери, лаптопи, таблети, работни станции и телефони втора ръка в Плевен. Продават се висококачествени продукти на известни марки – HP, Lenovo, Fujitsu, DELL, Samsung, Apple. Все повече хора работят от вкъщи и имат нужда от надежден продукт, с добри характеристики и на разумна цена. Нашите консултанти ще ви предложат най-подходящите за вас компютри втора ръка в Плевен. В магазин hop.bg в Плевен се продава ИТ техника втора употреба, която е реновирана

Всеки продукт преминава пълна хардуерна диагностика и тестове за работоспособност на всеки отделен компонент преди да бъде окомплектован за продажба. Продуктите, които предлагаме са излезли от корпоративен лизинг на големите западноевропейски компании и са малко използвани спрямо техния капацитет и качества. Hop.bg дава гаранция на всички закупени от магазините артикули, която е минимум 6 месеца. Предлагат се телефони втора употреба в Плевен с гарантирано високо качество и на много по-ниска цена от първоначалната. Налични са смартфони на различни производители. Сред телефоните втора ръка в нашия магазин в Плевен можете да намерите някои от последните модели на Apple iPhone, на много изгодна цена. В случай че не разполагате с нужната сума за покупка в момента, е възможно да закупите всеки един продукт на изплащане, стига цената му да е над 150 лв.

 

 Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене