en

МАГАЗИН HOP.BG РУСЕ

store4
store4 image thumbnail 1 store4 image thumbnail 2 store4 image thumbnail 3 store4 image thumbnail 4
гр. Русе ул. "Пенчо Славейков" №4 / Виж на карта

082/ 826166

Работно време:

Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00

Събота: 10:00 - 14:00

Почивен ден: Неделя

 

Паркинг: 1 бр. паркоместа

 

Градски транспорт:

Най-близка спирка - МГ „Баба Тонка”

  • Автобуси с номера 6, 12, 18, 33
  • Тролейбус с номер 24

Даниел Даниелов Трифонов daniel@gis.bg
Мирослав Пламенов Пенчев m_penchev@gis.bg


 

Магазинът за компютри hop.bg в Русе се намира на ул. "Пенчо Славейков" № 4. Там ще бъдете посрещнати и обслужени от нашите компетентни консултанти и ще имате възможност да разгледате качествени компютри втора ръка в Русе. Магазинът предлага богато разнообразие от ИТ техника и аксесоари на утвърдени марки - Lenovo,  HP,  Fujitsu, DELL, Samsung, Apple. Всички продукти са преминали през тестове за функционалност от нашия сервиз, почистени са и са окомплектовани за продажба. Голяма част от продуктите в магазина за компютри на hop.bg има гаранция от минимум 6 месеца, която може да бъде удължена до 1 г., а продуктите на Apple имат едногодишна гаранция по подразбиране. След като закупите желания от вас компютър втора ръка или втора употреба телефони в Русе, можете да се възползвате и от поддръжката, която предлагаме, дори и след изтичането на гаранцията.

В магазина ни в Русе са налични и телефони втора ръка, които са реновирани и могат да се закупят на отлична цена. Има различни модели смартфони Apple, с много добър външен вид, преминали успешно техническите и функционални тестове в сервиза ни, почистени вътрешно и външно. Разнообразие от телефони втора употреба в Русе можете да видите на място в магазина и да изберете най-подходящия за вас модел. В магазин hop.bg в Русе ще откриете още и принтери, лаптопи, таблети, работни станции, монитори и др. – все продукти с изрядни технически характеристики от доказани производители в ИТ бранша. В случай, че харесате някой продукт, а не разполагате с налични средства в момента, можете да се възползвате от нашите изгодни лизингови условия и да го придобиете, като го плащате на вноски според най-подходящия за вас срок.

Hop.bg е компания, която непрекъснато се развива и усъвършенства, стремейки се да удовлетвори всички потребности на своите клиенти. Разполага с 5 шоурума, разположени в няколко големи града в страната, собствена складова база и сервизен център. В магазините ни можете да откриете качествена ИТ техника и аксесоари -  реновирани

 

 Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене