en

Състояние

Цена

Производител

брой ядра

RAM памет

Тип RAM памет

Твърд диск

Видео карта

Операционна система

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Компютри Fujitsu

1 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Реновиран
Реновиран
Компютър Fujitsu Esprimo Q957 USFF

КомпютърFujitsu Esprimo Q957 USFF

  • Intel Core i5-6500T (6M, 2.50GHz, до 3.10 GHz)
  • 8GB DDR4
  • 256GB SSD
  • Intel HD Graphics 530

209.00 лв.

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Реновираните настолни компютри Fujitsu могат да бъдат на цени между 200 и 450 лв. в зависимост от конкретните технически характеристики. Процесорите с които разполагат са Intel Core i3, i5 и i7, поне 8GB рам памет и SSD или HDD, а понякога и двете опции за съхраняване на данни. Това, което трябва задължително да знаете е, че те могат да бъдат надградени, както със съответния софтуер за дома или офиса, така и с допълнителна памет под формата на SSD за 120, 240 или 512 гигабайта, както и с допълнителна RAM памет. 
Други модели на реновирани настолни компютри Fujitsu, който ви предлагаме, работните станции Celsius. Те се характеризират с индивидуално планиране и подредба в кутията и висококачествена изработка. Подходящи са за големи и непрекъснати натоварвания при обработка на видеа, графики, работа със специализиран софтуер и инчисления.
Едно от предимствата на настолни компютри втора ръка Fujitsu е по-ниският разход на енергия. Приоритет на марката като цяло е енергоспестяването. В допълнение при All in One моделите можете да се радвате на качествена картина, ясни цветове и отлична резолюция на екрана. 
Все пак Fujitsu е една от най-старите IT компании, основана в далечната 1935 г. – след IBM, но преди HP. 

 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене