en

Apple iMac - компютър и монитор в едно

0 Налични продукта.
Съобщение

Хмм... Изглежда че в сме изчерпали всички продукти в тази категория. Защо не разгледате нашите намалени и промоционални продукти

Какво означава реновиран iPhone?

Какво означава преоценен iPhone?

Има ли зарядно в комплекта?

Полезни линкове

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание
Идеята за десктопи Макинтош възниква в последната третина на миналия век и тя била да се създаде компютър за масовия потребител, който да е лесен за ползване. Развитието на продуктовата линия върви с пълна сила. 
Apple iMac e класически универсален компютър и монитор в едно, точно според първоначалния замисъл на компанията. В началото има само модели с екрани 20 и 24 инча, които работят с двуядрени процесори Intel Core 2 Duo. През времето Епъл Аймак започва да се предлага като десктопи с екрани от 21,5 инча, 24 и 27 инча с разделителна способноста до 5K.
Днес можете да намерите iMac втора ръка от под 1000 до над 3000 лв. в зависимост от модела и характеристиките. В Hop.bg ви гарантираме 12 месеца гаранция и сервизна поддръжка при необходимост. Можете да закупите и Apple iMac на изплащане от Hop.bg, като ви даваме възможност да избирате между няколко партньори, които да ви предоставят кредита. 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене