en

Състояние

Цена

Производител

Забележки

Дисплей

Разделителна способност

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Mонитори Леново

3 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Реновиран
Реновиран
Монитор Lenovo ThinkVision T2454pa

МониторLenovo ThinkVision T2454pa

 • 24 инча (60.96см)
 • 1920x1200 WUXGA
 • LED, IPS
 • 7 мс

189.00 лв.

Реновиран
Реновиран
Монитор Lenovo T24v-10

МониторLenovo T24v-10

 • 23.8 инча (60.45см)
 • 1920x1080 Full HD
 • W-LED, IPS
 • 6 ms

219.00 лв.

Реновиран
Реновиран
-5%
Монитор Lenovo ThinkVision P27Q-10

МониторLenovo ThinkVision P27Q-10

 • 27 инча (68.58 см)
 • 2560x1440 Quad HD
 • LED, IPS
 • 6 мс

369.00 лв.

349.00 лв.

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Компанията  Lenovo е един от най-големите производители на електронна техника в света, като заема 20 % от световния пазар на компютри и произвежда настолни компютри, мобилни телефони, лаптопи, сървъри, монитори и всякакви аксесоари към тях.
Мониторите Lenovo са достойни представители на световния бранд в областта на компютърните технологии. За тях също важи това, което е характерно и за цялата марка, а именно високи екостандарти и щадящо отношение към околната среда. 
За качеството може да се съди по техническите им характеристики: размер на диагонала 22, 24, 27 инча, време за реакция под 6 микросекунди, резолюции от HD, 2560х1440 Quad HD, та чак до 4K, матрица LED, IPS и достатъчно интерфейси. Дори само по тези параметри може да се прецени, че възможностите, които се предоставят при работа с мониторите Lenovo, задоволяват напълно нуждите на стандартните офиси в която и да било област на професионални дейности. Съществуват и модели с минималистичен дизайн и диагонал 21,5 инча. Стойките често могат да се регулират по начин, който е най-удобен за потребителя. Независимо дали са реновирани или преоценени, Hop.bg ви ги предлага с гаранция от 12 месеца. 
Ако изберете монитор Lenovo втора употреба, ще се снабдите с висококачествено периферийно звено за вашия компютър, за което със сигурност няма да съжалявате.

 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене