en

Състояние

Цена

Производител

Разделителна способност

Честота дисплей

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Монитори Apple

0 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Съобщение

Хмм... Изглежда че в сме изчерпали всички продукти в тази категория. Защо не разгледате нашите намалени и промоционални продукти

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Ако има марка, която не се нуждае от специална реклама за разпознаване, то това със сигурност може да бъде Apple. Дълги години нейните продукти са символ на иновация и перфектно качество. Феновете на популярния бранд сега имат прекрасната възможност да се снабдят с монитор втора употреба, като по този начин си спестят сериозни разходи в сравнение с покупката на нов продукт.
Техническите параметри удовлетворяват и най-взискателния потребител - те надхвърлят стандартните характеристики на подобна компютърна периферия, използвана за офисни цели, независимо в каква област. Те са създадени с модерна технология, имат удивителни екрани и осигуряват брилянтно изображение с безброй нюанси. 
Почитателите не просто няма да останат разочаровани, но ще бъдат възхитени от предоставената им възможност да получат перфектно работещ монитор Apple втора употреба. Освен икономията на значителни разходи, ще могат да разчитат и на ефективността и изрядната техническа изправност на устройството. 
С мониторите Apple можете да решавате най-различни задачи и проблеми. Техните качества и параметри дават възможности за работа по разнообразни проекти, идеи и планове в най-различни сфери на знанието и практиката. Придобиването на монитор Apple категорично увеличава възможностите ви, предоставя ново, по-широко поле за дейност както в офиса, така и за дистанционна работа; а при желание ви осигурява и приятни мигове вкъщи.

 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене