en

Hop.bg е с над 20 годишен опит в бизнеса с компютърна и комуникационна техника на едро. Ние сме сред лидерите на европейския пазар в доставката и реновирането на този тип техника. Известни сме като вносители на лаптопи, компютри, монитори, принтери и Apple техника (телефони, ipad-и, разнообразие от MacBook лаптопи и Imac-и). Hop.bg има изградена B2B мрежа за търговски партньори и бизнес клиенти. Към днешна дата разполагаме с над 500 активни клиенти, голяма част от които в държави от региона и ЕС – Германия, Франция, Нидерландия, Белгия, Испания, Великобритания, Полша, Унгария, Румъния, Гърция.Стремим се в съвместната ни работа с нашите бизнес клиенти да  сме максимално полезни, да отговорим на нуждите на клиента спрямо неговия бизнес и благодарение на това нашите търговски партньори се увеличават.

Разполагаме с административни и логистични ресурси за ефективно бизнес партньорство. Имаме лиценз за третиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване, център за рециклиране на батерии за преносими компютри, нов център за рециклиране на ИТ техника с капацитет 10 000 броя месечно, както и сертификат за управление на качеството ISO 9001:2015.

Стратегически разположените ни логистични центрове позволяват бързо изпълнение на поръчкитe, както в страната, така и в Европа.

От нас получавате

100% гаранция за качество и функционалност

Отлично техническо, визуално и функционално състояние на предлаганата техника. Професионален качествен контрол и пълни функционални тестове.

Перфектно работещи батерии

Ние сме производители на батерии за лаптопи. Така гарантираме от първа ръка изрядната им работоспособност.

Надеждна и бърза логистика

Имаме необходимия капацитет за бърза логистика на пакетни и палетни доставки. Гарантираме експресни доставки в рамките на 1-2 дена за Гърция и Румъния и 3-6 дена за Европа и Великобритания.

Разнообразен асортимент

Разполагаме с широка гама продукти: компютри, лаптопи, работни станции, таблети, смартфони, принтери, монитори, мрежово оборудване, POS, аксесоари.

Цени и отстъпки

Даваме възможности за допълнителна отстъпка за количество. Ежедневни намаления гарантират постигане на най-добра цена за бизнес партньорите ни. Изработваме индивидуални предложения, съобразени с вашия бизнес.

Гаранционно обслужване

Бърза реакция за всички гаранционни ремонти. Директна замяна при невъзможност за остраняване на неизправност.

Нашите бизнес търговци

Николай Стилиянов Недялков

nick@gisbg.net

Владислав Красимиров Димитров

vl_dimitrov@gisbg.net

Иво Красимиров Митрев

mitrev@gis.bg

Светлана Руменова Лазарова

svetla@gis.bg

Водещи производители

Станете част от партньорската мрежа на hop.bg и получeте своите условия тук:

1. Данъчна информация:

Държава*
Данъчна регистрация по ДДС*

2. Лице за контакти:

3. Допълнителна информация:

Цел на регистрацията - за търговска дейност / за вътрешно фирмена употреба*
Брой служители*
Работили ли сте с hop.bg преди и ако да, с кой офис?*

4. Парола:

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене