en

Състояние

Цена

Производител

Интерфейси

Изчисти филтрите

Принтери

3 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Реновиран
Реновиран
-28%
Реновиран
Реновиран
Реновиран
Реновиран

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Реновирани лазерни принтери с отлично качество на марките Samsung, HP, Dell и др. В онлайн магазина на hop.bg ще намерите изгодни оферти и разнообразие от модели, според вашите нужди и бюджет.

 

Какъв принтер да си купя?


Въпросът дали да имам printer вече има еднозначен отговор и клиентите се нуждаят от него както в офиса, така и у дома. Хоумофис работата става все по-актуална, а какво е едно работно място без добър лазерен printer? Затова предлагаме на клиентите си възможност да закупят втора ръка принтери. Всички устройства от тази категория, които ще откриете в hop.bg, са реновирани, с 6-месечна гаранция, отлично качество, безупречна работоспособност и с много добри показатели.

 

Колко струват?


Тези устройства са напълно достъпна покупка за всички при положение, че можете да се възползвате от офертите ни. В допълнение, могат да се купят и на изплащане, чрез финансовите институции, с които си партнираме и които предлагат изгодни условия за лизинг. При нас можете да се сдобиете с качествен принтер на стойност около сто лева, който може да печата до 30 страници в минута и до 50 000 страници месечно – напълно достатъчно за всеки хоумофис и не само. За по-големи обеми от работа ще трябва да отделите 20, до 30 на сто повече и ще имате устройство, което печата до 40 страници в минута и до 100 000 страници месечно – приемливо за всеки средностатистически офис.

 

Лазерно мултифункционално устройство 3 в 1 (принтер със скенер и функция копиране)


Сканирането напоследък става не по-малко използвана опция, а в някои случаи дори е с по-голям приоритет. Ето защо най-добрият вариант за някои потребители е да имат мултифункционално устройство 4 в 1? В hop.bg ще намерите подходящи и изгодни оферти за скенер, копир и принтер в едно, а при някои модели – и факс. Точно за тези мултифункционални устройства втора ръка е добре да разчитате на проверени марки с доказано качество. Скенер и printer на престижната марка Samsung можете да намерите и под 250 лв. в hop.bg, ако следите редовно нашите предложения.

 

Мрежови лазерни принтери


Почти всички модели принтери втора ръка предоставят възможност за работа в мрежа. По този начин имате удобството да печатате от вашия компютър, лаптоп или смартфон. А също така могат да се използват от няколко души, намиращи се в различни помещения – важно удобство, независимо дали става дума за ползване в офиса или дома. Задължителна екстра е и възможността за двустранен печат, която при някои модели е автоматичен дуплекс.

Hop.BG - Вход



Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?



Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене