en

Състояние на продуктите

КАТЕГОРИЗАЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ

 

Категоризацията на продуктите предлагани от hop.bg e по тип на продукта (реновиран, refurbished реновиран,реновиран, refurbished реновиранпреоценен, revaluated преоцененнов, new новаутлет, outlet Разопакован Продукт) и съобразно външния вид и техническото състояние на продукта. 

 

Категоризация по външен вид и техническо състояние

 

Външен вид

 -  отличен външен вид. Продуктът с такава категоризация е нов, new нов или аутлет, outlet Разопакован Продукт 

 - много добро козметично състояние. Продуктите с толкова звезди са обикновенно реновиран, refurbishedреновирани  или реновиран, refurbished реновирани продути.

 - Продуктите с три звезди и половина най-често са с леки транспортни забележки и са от категория продукти  преоценен, revaluated преоценени.

 

Техническо състояние

 - отлично състояние

ГИС ЕООД предлага продукти, единствено в отлично техническо състояние, дори и ако съответния продукт има по-малко от пет звезди за ВЪНШЕН ВИД. 

 

 

Категоризация по тип на продукта

 

Какво е реновиран, refurbished РЕНОВИРАН продукт?

 

Употребявана техника, преминала през пълна хардуерна диагностика и тестове за работоспосбност на всеки един компонент, цялостно външно и вътрешно почистване и сервизиране (подмяна на хардуерен компонент, ако е необходимо).

Реновираната техника е излязла от корпоративен лизинг техника на големите компании в Западна Европа, които използват най-висококачествените продукти на доказаните производители в компютърния бранш. По този начин вие получавате проверен продукт с доказано качество от професионален клас на много по-ниска цена от първоначалната.

Снимките на реновираните продукти са примерни. За по-точна информация за козметичното състояние на конкретни модели и наличности се обърнете към служител на hop.bg на посочените контакти.

 

 

 

Какво е реновиран, refurbished РЕНОВИРАН продукт?

Това е употребявана техника, преминала пълна диагностика на хардуерните компоненти, цялостно почистена и сервизирана (ако е било необходимо). Продуктите с този статус имат незначителни козметични забележки. Те могат да бъдат: малки черни точици, светли или тъмни петънца и повърхностни драскотини с минимални размери. Тези недостатъци по никакъв начин не пречат на нормалната работа с устройството и са почти незабележими на включен екран. За всеки продукт са индивидуални.

 

Какво е преоценен, revaluated ПРЕОЦЕНЕН продукт?

 

Употребявана техника с козметични забележки в следствие на употреба, транспортен или частичен дефект, невлияещи на функционалността и работоспособността на устройството.

Забележките са от типа на светли или тъмни петна, видими предимно на бял фон и с малки размери и/или леки драскотини по екрана и/или корпуса, причинени от натиск, употреба и/или транспортиране. За всеки продукт са индивидуални.

Снимките на преоценените продукти показват примерен козметичен недостатък. За по-точна информация относно наличните забележки на конкретни модели и наличности се обърнете към служител на hop.bg на посочените контакти.

 

 

Какво е аутлет, outlet РАЗОПАКОВАН продукт?

 

Аутлет стоките се делят на няколко основни вида:

1.    Върнати стоки: Стоки, закупени от вериги магазини (хипермаркети) и върнати от крайния потребител поради някаква причина.

2.    Стока на разпродажба: Стока, която НЯМА съществени проблеми, често неупотребявана или чисто нова, в работещо състояние. Има вероятност да е без оригинална опаковка или аксесоар.

3.    Фабрично сервизирана стока: Oтнася се за електрически уреди – фабрично сервизирани и върнати за продажба с гаранция между 180 дни и една година. Срещат се три класа: (като) нови, с леки козметични проблеми и с по-забележими следи от употреба.

4.    Нова стока: Чисто нова стока, с намалена цена поради следните причини:

a)     свръхпроизводство;

b)     отминал сезон;

c)     изкупуване от обявени в несъстоятелност големи вериги магазини и доставчици;

d)     освобождаване на място за нови продуктови линии.

 

 

 

Какво е нов, new НОВА техника?

 

Продукт в ново състояние, фабрична опаковка, оригинални зарядни устройства, консумативи и други характерни аксесоари.

 

 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене