en

Състояние

Производител

Забележки

Дисплей

Разделителна способност

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Монитори над 1000 лева

1 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Реновиран
Реновиран
-10%
Компютър Dell OptiPlex 5270 All-in-One

КомпютърDell OptiPlex 5270 All-in-One

  • Intel Core i5-9500 (9M, 3.00 GHz, до 4.40 GHz)
  • 16GB DDR4
  • 512GB SSD
  • Intel UHD Graphics 630

1289.00 лв.

1160.00 лв.

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Когато потребителят насочи вниманието си към висококачествени монитори от тази категория, това означава, че му предстоят професионални задачи, за които е необходима компютърна периферия на най-високо ниво. В този случай не може да има компромиси по отношение на параметрите и възможностите на продукта, а те са:

  • размери на дисплейния диагонал – до 49-86 инча;
  • резолюция на дисплея - Dual QHD 5120x1440 или 4К;
  • тип матрица - LED, IPS;
  • скорост на реакция – 8 до 5 микросекунди;
  • ъгъл на видимост - 178°H / 178°V.

В тази група се срещат също и такива с тъчскрийн дисплей.
Очевидно е, че подобни характеристики осигуряват решаване на специфични задачи и проблеми, стоящи пред потребителите, които работят с тях. Те могат да бъдат чисто технически (ландшафтно и архитектурно планиране и проектиране, чертежи на апаратура, отделни агрегати и др.) или творчески (обработка и коригиране на изображения, създаване на видеоклипове за социалните мрежи). Тази работа на необходимото ниво се гарантира от удачния избор на висококачествен монитор от тази ценова категория, за което също на ваше разположение са и нашите консултанти в магазините на Hop.bg. Стремим се клиентът да няма съмнение, че разходите, които реши да направи за висококачествен монитор втора ръка, си заслужават на 100 %.

 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене