ᐉ Hopix IT – софтуерната фирма на | Hop.bg
  en

 

 

Hopix IT – софтуерната фирма на hop.bg

 

Развитието на hop.bg ни даде голям опит в онлайн търговията, но и създаде необходимост да развием звено, което да се занимава със софтуерната поддръжка и развитие на бизнеса ни. Малко, по-късно през 2016 година, това звено прерасна в софтуерната ни компания Hopix IT. Към момента, с гордост може да кажем, че нашите софтуерни продукти се ползват в България, Европа, САЩ и Канада.

 

 

 

 
 

Изработка на онлайн магазини, уебсайтове и други софтуери

 

Специализирани сме в разработването на онлайн магазини, уебсайтове, и други софтуери, които подпомагат бизнеса ви. Тази година развихме и многофункционален софтуер-онлайн магазин, който много лесно и бързо може да бъде адаптиран за нуждите на вашият онлайн бизнес от нашите специалисти.

 

 

 

Изработка на онлайн магазин

Основната задача пред нас е да създаваме онлайн магазини, които по най-ефективен начин да обслужват целите и спецификата на бизнеса на клиентите ни. Онлайн магазините ни съдържат пълния спектър от варианти за промоции, комбинирани продажби, дистрибуция, а откъм поддръжка на съдържание са изключително удобни за администраторите на съответния сайт. Онлайн магазините ни могат да интегрирани с трети софтуери, като складови програми, софтуери за управление на продажби, както и да бъдат обвързани с различни маркетингови софтуери, с помощта на които да повишите продажбите си.

 

 

Фирмени и бизнес сайтове

Представянето на нечий бизнес е креативна работа. Често помагаме на клиентите с структурирането на сайта им и подредбата на самите страници. Но въпреки това, нещата винаги стават по-лесно, когато имаме ясна посока, зададена ни от клиента. За дизайн на уебсайтовете ползваме, в повечето случаи темплейти, но разработваме и уебсайтове по специално направен за клиента дизайн. Почти всеки път темплейтите биват преработвани, така че уникалността ви на дизайна е гарантирана, дори и при използването на темплейти за визии. Горди сме с факта, че след ясни указания от страна на клиента, средното време за направата на един фирмен сайт е около 5 работни дни.

 

 

Готов онлайн магазин

Опитът ни, и най-вече познаването на различни онлайн бизнеси, ни даде възможност да създадем универсален онлайн магазин. Магазинът може да бъде поръчан от всеки клиент във варианти Начален, Стандарт и Премиум. Към всеки план може да бъдат добавени различни допълнителни функционалности, които не са включени в съответния вариант. Готовият онлайн магазин е бързо и евтино решение за започване на онлайн бизнес. След избор от ваша страна, на нашият екип са необходими до една седмица за инсталация и настройки на бъдещият ви онлайн магазин. После, просто започвате да продавате.

 

 

 

Софтуерният партньор на hop.bg

 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене