bg

showroom plovdiv

store11
store11 image thumbnail 1 store11 image thumbnail 2 store11 image thumbnail 3 store11 image thumbnail 4
Residential complex Trakia 45 / Look at the map

032 / 280101

Parking: 2 parking spaces

 

Open:

Monday - Friday: 10:00 - 19:00

Saturday: 10:00 - 14:00

Dayoff: Sunday


Galin Borisov Minchev gminchev@gis.bg
Nikoleta Radoslavova Vicheva nikoleta@gis.bg


Магазинът на HOP.BG в Пловдив се намира на удобно и комуникативно място в ж.к. "Тракия" бл. 45А, където ще бъдете обслужени с внимание към вашите изисквания и консултирани с компетенстност и професионализъм. В магазина за компютри в Пловдив можете да откриете вашият мечтан лаптоп или компютър втора ръка – сервизиран, окомплектован, тестван и с гаранция за безпроблемна работа от екипа на HOP.BG. Също така можете да намерите така желаният от вас телефон или смартфон втора ръка в Пловдив на страхотна цена с гаранция за качество.

Абсолютно всеки един артикул в магазина на HOP.BG в Пловдив е реновиран, преоценен и на най-изгодна цена като всички компоненти са тествани и при нужда подменени с нови такива, за да е сигурна вашата гаранция и да го използвате дълго и с удоволствие. Клиентите могат да намерят и закупят техника като компютри, лаптопи и телефони втора употреба, които са реновирани по оптимален начин от световнодоказали се брандове като Apple, Lenovo, Fujitsu, DELL, HP, Samsung, Microsoft и много други.

Ако търсите лаптоп втора ръка в Пловдив – това е вашето място, където ще бъдете обслужени с нужното внимание, защото всеки клиент заслужава специално отношение и като резултат от това ще можете да закупите избраната от вас техника на най-добрата цена на българския пазар. Гаранцията, която ще получите от магазина на HOP.BG в Пловдив ще ви накара да се чувствате сигурни и при евентуална поява на проблем ще имате към кого да се обърнете за незабавна помощ.
Доброто обслужване на HOP.BG води до много доволни клиенти, което е безпрецедентно доказателство за успешното консултиране, ефективната реновация и сигурната гаранция на техниката, която получавате на най-изгодни цени на българския пазар.Hop.BG - LoginВход Бизнес клиентиB2B clients registration

Hop.BG - Registration


Would you like to receive our promotional offers via email?Вход Бизнес клиентиB2B clients registration

Hop.BG - Forgotten password

Write in the field below your registration email with which you have been registered on our website and you'll receive on that email new temporary password.

Hop.BG - Send to a friend

Hop.BG - Search