bg

ONLINE STORE

store8
store8 image thumbnail 1 store8 image thumbnail 2 store8 image thumbnail 3 store8 image thumbnail 4
Pleven, Grivishko Shose Street 6, hall 1-3 / Look at the map

0878 76 20 20

Work time:

Monday - Friday: 08:00 - 17:00

Days off: Saturday and Sunday

 

Parking: 8 nos. parking spaces


Galin Borisov Minchev gminchev@gis.bg
Aleksandyr Cvetanov Veselinov aveselinov@gis.bg


Реновационният център на hop.bg е разположен в две сгради на голяма обща площ от три квадратни километра, върху които се намират нашите логистични бази, реновационният ни център и онлайн магазина ни. Там е и най-новата от базите, с които разполагаме и която е изградена по най-актуалните изисквания в този бранш. Реновационният център е неотменима част от отговорността към клиентите на hop.bg, на които ние искаме да предложим най-добрата услуга на най-приемливата цена. Ето защо държим да сме в крак с времето – особено важно за нашия бранш - и да ви осигуряваме най-доброто възможно обслужване.

 

Реновационният център на hop.bg е мястото, през което минава целия обем компютри втора ръка, смартфони втора употреба, лаптопи втора ръка и друг вид техника. Преди да бъде предложена на нашите клиенти и окомплектована за продажба тази техника минава тестове за състоянието на техническите й параметри. В случаите, когато преценим, че съответният продукт не отговаря на изискванията за безпроблемно ползване, ние сменяме съответната част, за да гарантираме изправно функциониране. Вътрешното и външното почистване на монитори, принтери, работни станции или настолни компютри втора употреба също е важно и напълно задължително.

 

Дори ако съответният лаптоп или смартфон е напълно нов, но е бил разопакован, ние отново проверяваме характеристиките му в реновационния център на hop.bg. Най-малкото, защото е бил транспортиран от една точка до друга. 

 

Доверието на клиентите ни е най-важно за нас. Ето защо в hop.bg се съобразяваме с всички законови изисквания към дейността, която извършваме. Нашата площадка за третиране, рециклиране и съхранение на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване е лицензирана според нормативната база на страната. Фирма ГИС ЕООД притежава и сертификат за управление на качеството ISO 9001:2015, който гарантира отговорен и ефективен мениджмънт на дейността ни.

 

В реновационния център на hop.bg се извършва и сервизна поддръжка на закупените от вас продукти. С предимство се ползват продуктите в гаранция, но нашите клиенти могат да се обърнат към нас за помощ и след изтичането на гаранционния срок.

 

 

 Hop.BG - LoginВход Бизнес клиентиB2B clients registration

Hop.BG - Registration


Would you like to receive our promotional offers via email?Вход Бизнес клиентиB2B clients registration

Hop.BG - Forgotten password

Write in the field below your registration email with which you have been registered on our website and you'll receive on that email new temporary password.

Hop.BG - Send to a friend

Hop.BG - Search