bg

showroom varna

store5
store5 image thumbnail 1 store5 image thumbnail 2 store5 image thumbnail 3 store5 image thumbnail 4
117 Republika blvd. Trade Center Yavor Fl. 0 / Look at the map

052 / 50 10 05

Parking Trade Center Yavor 

 

Open:

Monday - Friday: 10:00 - 19:00

Saturday and Sunday: 10:00 - 14:00

Dayoff: Sunday


Georgi Boikov Qnchev george@gisbg.net
Vladislav Pavlinov Krushkov vladislav@gis.bg


В магазина за компютри на hop.bg във Варна можете да откриете голямо  разнообразие от продукти. Адресът на магазина е бул. "Република" 117, Търговски център "Явор". Освен компютри втора ръка във Варна ще намерите още реновирани таблети, телефони, принтери, лаптопи на утвърдени световни брандове. Това е и мястото, което ще ви предложи разнообразие от телефони втора употреба във Варна. Марките техника, които предлагаме са надеждни и гарантиращи качество -  Lenovo, Fujitsu, DELL, HP, Samsung, Apple. Техните цени са атрактивни, защото продуктите, които ви предлагаме са реновирани, преоценени или разопаковани. Във всички случаи са преминали през тестовете на нашия сервизен център и окомплектовани за продажба. В магазина за компютри във Варна можете да се възползвате от професионалните съвети на компетентните служители на hop.bg и да изберете най-добрия за Вас компютър или смартфон втора употреба.

Всички продукти, които предлага hop.bg във Варна имат гаранция от 6 до 24 месеца. Hop.bg разполага със собствена складова база и сервизен център. Независимо дали става дума за компютър втора ръка или телефон втора ръка във Варна, имате възможност да придобиете наистина качествен продукт на много добра цена. Цената на телефоните втора ръка във Варна е изключително привлекателна, особено като се има предвид, че технически те притежават качествата и параметрите на нови смартфони. В магазина на hop.bg във Варна можете да откриете някои от последните модели на Apple, без забележки, на супер изгодна цена, с 1 година гаранция и възможност за изплащане.

Възможността за покупка на изплащане важи и за всички продукти в магазина за компютри на hop.bg във Варна -  лаптопи втора ръка, телефони втора употреба и др. Това е чудесна  възможност за закупуване на продукт с отлични характеристики и на достъпна цена. Дори ако не разполагате с цялата сума за покупка веднага, предлагаме възможност за покупка на лизинг.Hop.BG - LoginВход Бизнес клиентиB2B clients registration

Hop.BG - Registration


Would you like to receive our promotional offers via email?Вход Бизнес клиентиB2B clients registration

Hop.BG - Forgotten password

Write in the field below your registration email with which you have been registered on our website and you'll receive on that email new temporary password.

Hop.BG - Send to a friend

Hop.BG - Search