en

Каква е разликата между реновиран и реновиран с леки следи от употреба монитор?

01.12.2021    2 Харесвания 2758
Каква е разликата между реновиран и реновиран с леки следи от употреба монитор?

Един от най-задаваните въпроси, свързани с употребяваната техника в hop.bg е за разликата между реновирани и реновирани с леки следи от употреба продукти. И защо тези със следи от употреба са значително по-евтини. Такъв тип могат да бъдат категории лаптопи, смартфони, таблети и монитори.
Днес по-специално ще обърнем внимание на последната категория и подробно ще разясним по какво си прилича и по какво се различава един реновиран и реновиран с леки следи от употреба монитор. Кой от двата варианта е подходящ и по-изгоден за вас? Кой повече си струва да закупите? Предстои да разберете.

 

Реновиран или реновиран с леки следи от употреба монитор да избера?

 

Ще започнем със сравнение на един и същи модел, който в hop.bg ще го откриете и в двата варианта. Ще вземем за пример HP EliteDisplay E232.

  • Характеристики
    Техническите спецификации - резолюция, зрителен ъгъл, портове за свързване с компютър или лаптоп и тип матрица – са според създадените от производителя. Независимо от статуса на модела, те няма как да бъдат различни.
  • Козметично и техническо състояние
    Това е следващият, но не по важност критерий, според който избираме монитор втора ръка. Всеки един продукт в hop.bg е преминал през пълни тестове за работоспособност, което гарантира неговата безупречна функционалност. И тук идва моментът да разясним в какво се изразява разликата между двата варианта на един и същ модел устройство. Това е именно козметичното състояние.
    При реновираните продукти с леки следи от употреба от категория монитори са налични драскотини, светли и тъмни петна по дисплея, а понякога и комбинация от двете. Те обикновено са причинени от натиск при транспортиране и употреба. И по никакъв начин не влияят на нормалната работа на устройството. Също така с времето тези забележки няма да увеличат размерите си.

    На снимката можете да видите реални примери за следи от употреба на HP E232. Отляво са повърхностни драскотини, а отдясно - малко светло петънце, които са забележими на бял фон.
  • Цена
    След като вече сме уточнили, че всеки един употребяван монитор в hop.bg е с отлично техническо качество, еднаква гаранция, но с разлика в козметичното състояние, следва да поговорим и за цената. Тя е вторият елемент, по който се различават. Тъй като реновираните монитори с леки следи от употреба, имат налични такива по дисплея, съответно и цената им е по-ниска. Към днешна дата, избирайки този вариант, вие спестявате между 20 и 30%. В по-високия ценови клас това е еквивалент на 80-100лв.
  • Гаранция
    Гаранционният срок както за реновираните, така и за реновираните с леки следи от употреба е 12 месеца. Така вашето спокойствие е еднакво подсигурено, независимо кой от двата варианта сте избрали. Ние в hop.bg разполагаме със сервиз с дългогодишен опит в реновирането и ремонтирането на техника. Ако имате съмнение, че продукта не работи правилно, ние ще вземем мерки възможно най-бързо. Това важи както за устройства с гаранция, така и на тези, на които е изтекла.
     

За какво са подходящи реновираните и реновираните с леки следи от употреба монитори?

 

На база направеното сравнение, вие лесно можете да определите кой е подходящ за вас. Ако сте перфекционист, не правите компромиси с детайлите или просто работата ви изисква предимно работа с документи, то реновираните модели са точното решение за вас.
Ако пък искате да закупите висок клас употребяван монитор на възможно най-ниска цена, то за вас са подходящи тези с леки следи от употреба. На тях може да гледате филми, игри, прожектиране на реклами и видеонаблюдение, при които тези забележки трудно се виждат или изобщо не са забележими.

Независимо кой от двата варианта за евтин монитор ще изберете, преди всичко е необходимо да определите точно за каква цел ще бъде използван. В онлайн и физическите ни магазини ще намерите устройства от висок бизнес клас на марките Dell, HP, Леново, Fujitsu, Apple, BenQ, Philips, NEC, Eizo и други, със стандартни TN и IPS матрици. Как да изберете монитор за дизайнери, архитекти или за работа в дома и офиса ще разгледаме в отделна тема.

Предишна публикация Следваща публикация

Последни публикации

Последни публикации

Реновиран
Реновиран
-20%
Лаптоп Dell Latitude 5500

ЛаптопDell Latitude 5500

  • Intel Core i5-8265U (6M, 1.60 GHz, до 3.90 GHz)
  • 16GB DDR4
  • 512GB SSD
  • Intel UHD Graphics for 8th Generation Intel Processors

689.00 лв.

551.00 лв.

Реновиран
Реновиран
-50%
Смартфон Apple iPhone 8 256GB Space Gray

СмартфонApple iPhone 8 256GB Space Gray

  • Hexa-core (2x Monsoon + 4x Mistral)
  • 2GB
  • 256GB
  • Apple GPU (three-core graphics)

589.00 лв.

289.00 лв.

Реновиран с леки следи от употреба
Реновиран с леки следи от употреба
-20%
Монитор Dell UltraSharp U2417H

МониторDell UltraSharp U2417H

  • 24 инча (60.96 см)
  • 1920x1080 Full HD
  • LED, IPS
  • 6 ms

169.00 лв.

135.00 лв.

Реновиран с леки следи от употреба
Реновиран с леки следи от употреба
-20%
Лаптоп Dell Latitude 7400

ЛаптопDell Latitude 7400

  • Intel Core i5-8265U (6M, 1.60 GHz, до 3.90 GHz)
  • 16GB DDR4
  • 512GB SSD
  • Intel UHD Graphics for 8th Generation Intel Processors

499.00 лв.

399.00 лв.

Реновиран
Реновиран
-20%
Лаптоп Lenovo ThinkPad X12 Detachable Gen 1

ЛаптопLenovo ThinkPad X12 Detachable Gen 1

  • Intel Core i7-1180G7 (12М, 2.20 GHz до 4.60 GHz )
  • 8GB DDR4
  • 256GB SSD
  • Intel® Iris® Xe Graphics

1459.00 лв.

1167.00 лв.

Hop.BG - Вход



Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?



Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене