en

Гаранционен сервиз

Hop.bg разполага със собствена сервизна и складова база както и голям набор от специалисти, проверяващи всеки един продукт. Нашата цел е да ви предоставим техника от висок клас на доказани брандове, в отлично техническо и козметично състояние.

Всеки един продукт бива обстойно тестван преди да бъде доставен на клиента. Извършваме детайлна хардуерна диагностика и пълни тестове за функционалност на всеки един компонент (матрици, памети, процесори, видео карти, дънни платки, охлаждане, бутони, батерии и др.), както и външно и вътрешно почистване и профилактика. По този начин ви гарантираме качество и работоспособност на техниката, която получавате.

Ние се грижим за спокойствието на нашите клиента, както по време на гаранционния период, така и след него. Затова разполагаме с модерна апаратура за тестване и отстраняване на технически проблеми и неизправности. При възникнал сервизен казус, не се колебайте, свържете с нас или изпратете техниката към централния ни сервиз за диагностика и ремонт. Сервизът извършва ремонт само на техника закупена от hop.bg

 

 

Къде да изпратите за ремонт?

 

Ако продуктът е гаранционен, транспортните разходи са за сметка на hop.bg. Ако е с изтекла гаранция - транспортните разходи са за сметка на клиента. Задължително трябва да приложите копие на гаранционната карта и описание на възникналия проблем. Преди да изпратите за ремонт се свържете с нас.

Адресът на централния ни сервиз е: гр. Плевен, ул. Гривишко шосе №6, за ГИС ЕООД, телефон за връзка 0879200492.

 

Колко време ще отнеме ремонта?

 

Срокът за обслужване на гаранционните продукти е до 30 работни дни, но ние се стремим да бъдем по-бързи, защото всеки гаранционен ремонт се обслужва приоритетно.

 

Сервизът извърша рециклиране и подмяна на батерии само на техника, закупена от hop.bg!

Hop.bg предлага и извънгаранционно сервизно обслужване.

Hop.bg запазва правото да откаже да ремонтира техника, която е рискова или не е закупена от нас.

Отговори на част от въпросите ви, свързани с гаранционно обслужване може да откриете в секция „Гаранция“.

 

 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене