en

Гаранционен сервиз

Hop.bg разполага със собствена сервизна и складова база

 

както и голям набор от специалисти, проверяващи всеки един продукт. Нашата цел е да ви предоставим техника от висок клас на доказани брандове, в отлично техническо и козметично състояние.

 

Ние се грижим за спокойствието на нашите клиенти, както по време на гаранционния период, така и след него. Затова разполагаме с модерна апаратура и съоражения за тестване и отстраняване на технически проблеми и неизправности. При възникнал сервизен казус, вашата техника ще бъде изпратена към наш сервиз за диагностика и ремонт. Сервизът извършва ремонти само на техника, закупена от Hop.bg!

 

 

Всеки един продукт бива обстойно тестван преди да бъде доставен на клиента. Извършваме детайлна хардуерна диагностика и пълни тестове за функционалност на всеки един компонент (матрици, памети, процесори, видео карти, дънни платки, охлаждане, бутони, батерии и др.), както и външно и вътрешно почистване и профилактика. По този начин ви гарантираме качество и работоспособност на техниката, която получавате.

 

В Hop.bg се грижим за природата, затова разполагаме както с хардуера, така и софтуера за рециклиране на батерии за лаптопи. Целта е да опазим околната среда от електронните отпадъци, като вдъхваме втори живот както на предлаганите от нас, така и на вашите батерии. А вие получавате гарантирано качество и гаранция за извършената услуга.

Сервизът извърша рециклиране и подмяна на батерии само на техника, закупена от Hop.bg!

 

 

HOP.BG предлага сервиз на техника закупена от нас дори след като изтече гаранцията.

HOP.BG запазва правото да откаже да ремонтира техника, която е рискова или не е закупена от нас.

Отговори на част от въпросите ви, свързани с гаранционно обслужване може да откриете в секция / Гаранция /

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене