en

Състояние

Цена

Производител

брой ядра

RAM памет

Тип RAM памет

Твърд диск

Видео карта

Операционна система

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

All in One настолни компютри с тъчскрийн дисплей

2 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Реновиран
Реновиран
Компютър HP Elite Slice G2

КомпютърHP Elite Slice G2

  • Intel Core i5-7500T (6M, 2.70 GHz, до 3.30 GHz)
  • 8GB DDR4
  • 128GB SSD
  • Intel HD Graphics 630

559.00 лв.

Реновиран
Реновиран
Компютър HP Elite Slice G2

КомпютърHP Elite Slice G2

  • Intel Core i5-7500T (6M, 2.70 GHz, до 3.30 GHz)
  • 8GB DDR4
  • 256GB SSD
  • Intel HD Graphics 630

579.00 лв.

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

All in One са характерни с олекотения си дизайн тип компютър и монитор в едно. Те пестят място и красят интериора заради естетичния си външен вид, който става все по-изтънчен. Kомпютрите от тип „Всичко в едно“ в онлайн магазин Hop.bg са устройства втора ръка, които съдържат в едно тяло дисплея и самия компютър. Едно от най-големите им предимства е че имат и по-малко кабели от класическите настолни PC-та, което е допълнителен бонус към позиционирането им в офиса или дома.

Те стават популярни в средата на 80-те години на 20. век, като първоначално се предлагат само за професионална употреба. Днес много семейства ги избират за употреба вкъщи. Някои от най-популярните пионери сред All in One устройствата са производство на Apple. Сигурно затова и до днес някои устройства на други производители, напомнят за iMac. От средата на 2000 г. започва масово да се използва и плоският дизайн на мониторите, както и тъчскрийн , който днес е честа тяхна характеристика.

Всички тъчскрийн компютри са с големи екрани, което ги прави еднакво добри и за работа и за забавление.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене