en

Състояние

Цена

Производител

Разделителна способност

Честота дисплей

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Монитори Acer

0 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Съобщение

Хмм... Изглежда че в сме изчерпали всички продукти в тази категория. Защо не разгледате нашите намалени и промоционални продукти

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Мониторите Acer покриват богата гама от потребителско търсене в рамките на размери на дисплея от 17-35 инча. 
За офиса: оптималният диагонал е 20-24 инча. Този екран е в постоянното ви зрително поле. Такива модели се считат за компактни и достъпни. Но, ако дисплеят е необходим за дизайнер, инженер или професионален фотограф, струва си да се насочите към монитори Acer с по-голям екран, по-съвършено възпроизвеждане на цветовете и обемна картина.
За дома са най-подходящи 24-27-инчови монитори Acer. Върху тях впечатляващо се изобразяват игри, филми, снимки.
За специфична работа и игри монитори Acer с диагонал от 28-30 инча са достатъчни. Особено подходящи са монитори втора ръка с такъв диагонал за мини домашно кино. 
За да може мониторите Acer да да показват цветно всичко до най-малките детайли, струва си да закупите устройство с резолюция Full HD и по -висока.
За офисна работа оптималната разделителна способност е поне 1280х1024. Тя е добра за работа с текст и таблици. Поради факта, че дисплеят не показва малки детайлите, зрението не е напрегнато, съответно очите се изморяват по-малко.
За игри, филми и графики е по-добре да изберете монитор Acer с резолюция поне 1920х1080. Ъгълът на видимост е 170 градуса, вероятността от изкривяване на образа е сведена до минимум. 
 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене