en

Състояние

Цена

Производител

Разделителна способност

Честота дисплей

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Монитори Eizo

0 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Съобщение

Хмм... Изглежда че в сме изчерпали всички продукти в тази категория. Защо не разгледате нашите намалени и промоционални продукти

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Тези висококачествени монитори, които в hop.bg. са на напълно приемливи цени, осигуряват перфектно изображение на вашия екран.

Широката цветова гама възпроизвежда почти всички цветови пространства с ISO покритие и цветовите пространства CMYK, използвани при печат.

В hop.bg предлагаме монитори втора употреба EIZO с размери на екрана от 17 до 24, често и 27 инча – както за професионални цели, така и за дома.

Към професионалната категория спадат модели като EIZO FlexScan EV2456 и EV2736. Размерите на екрана при тях обичайно се движат в рамките на 24 и съответно 27 инча диагонал.

Честота им на опресняване е 60 Hz. Те използват IPS технология за висококачествено изображение и точно предаване на цветовете – това ги прави много подходящи за хора с творчески професии като дизайнери, фотографи, художници и др. Разделителната им способност (резолюцията) се движи в рамките на параметри от типа 1920x1200 WUXGA. Подходящи са и за продължителен престой пред екрана.

За потребители, които се нуждаят от употребяван монитор с една идея по-скромни възможности (съответно на по-ниска цена), но със запазено високо качество, са подходящи моделите от типа на FlexScan L797, S2202W, S1902 и S2402W. Размерите на диагонала са от 17 до 24 инча, резолюцията – от 1280 на 1024 до Full HD, матриците - TFT и TN. Независимо, че тези модели отстъпват по някои свои параметри на тези от професионалната сфера, високото реноме на този японски бранд е гаранция, че няма да останете разочаровани.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене