en

Състояние

Цена

Производител

Разделителна способност

Честота дисплей

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Геймърски монитори

1 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Реновиран
Реновиран
Монитор Alienware AW3418DW

МониторAlienware AW3418DW

  • 34'' инча (86.36см)
  • WQHD 3440x1440, 120Hz
  • LED edgelightsystem, IPS
  • 4 мс

1099.00 лв.

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Значителна част от потребителите използват компютрите преди всичко за развлечение – и то най-вече за компютърни игри, които сега предлагат колосално разнообразие от сюжети, образи и нива на сложност. За тази цел са предназначени геймърските монитори.
За да задоволим нуждите на такива потребители, в магазините на Hop.bg ще намерите голямо разнообразие от геймърски монитори Alienware, Asus, Acer, Benq и други, които са с висока опреснителна честота – 120Hz, 144Hz, 240Hz. Времето им за реакция е много кратко – 1мс. Диагоналните размери на екрана са перфектни за компютърни игри - от 25 до 34 инча. Също така разполагат и с функции като G-Sync и FreeSync, които подобряват усещането при игрите.
Трябва да се има предвид, че те обикновено са предназначени главно, а понякога дори изключително и единствено за феновете на компютърните игри – геймърите. 
Това обстоятелство естествено подсказва, че геймърските монитори, създадени от такива компании, са в синхрон с най-високите изисквания на почитателите на компютърните игри.
Именно подобни фирми, основани от ентусиазирани геймъри, създават и първия специализиран геймърски лаптоп в света, първия лаптоп със сдвоена графика, водно охлаждане на gaming компютрите.
Ако сте в тази немалка група потребители и се колебаете кой gaming монитор би бил най-добър за вас, обърнете се към консултантите на Hop.bg, за да получите правилен съвет.

 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене