en

Състояние

Цена

Производител

Разделителна способност

Честота дисплей

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Mонитори LG

0 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Съобщение

Хмм... Изглежда че в сме изчерпали всички продукти в тази категория. Защо не разгледате нашите намалени и промоционални продукти

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Известната южнокорейска компания LG Electronics е популярен и утвърден производител на компютърни периферни устройства, в т.ч. и монитори. Тя излиза на пазара на битова електроника още в далечната 1959 година с първия в Южна Корея транзисторен радиоприемник под марката GoldStar. С появата на компютрите и под бранда LG компанията става водещ световен производител на компютърна периферия. В Hop.bg ще намерите монитори втора употреба от тази марка.

Многообразието е една от техните най-важни характеристики. Сред тях ще откриете такива със стандартните съотношения на страните 16:9, през UltraWide с впечатляващото съотношение 21:9, също така UltraFine 4K или пък специализирани геймърски монитори LG и други от висок клас, предназначени решаване на високопрофесионални задачи и проблеми.

Тук ще намерите дисплеи LG с размери на диагонала от 19 до 22 инча, понякога и 24 инча, резолюция от 1280х1024 до 1680x1050 WSXGA+, дори и FullHD и време за реакция от 5 микросекунди. Те са универсални за една обичайна офис дейност, както и в домашни условия, в т.ч. за игри, забавления, гледане на филми и видео и други.

Мониторите LG ще ви осигурят една стабилна базова периферия за решаване на различни задачи, при това на напълно приемливи разходи за тяхното придобиване.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене