en

Състояние

Цена

Производител

Разделителна способност

Честота дисплей

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Монитори NEC

0 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Съобщение

Хмм... Изглежда че в сме изчерпали всички продукти в тази категория. Защо не разгледате нашите намалени и промоционални продукти

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Известната японска компания NEC има стари традиции. Тя е създадена в Токио на 17 юли 1899 г. Отначало фирмата се занимава с производство на телефонно оборудване. От 1920 г. обаче компанията работи в почти всички направления в областта на комуникациите.

Монитори втора употреба NEC често разполагат с ултратънък LED-панел с подсветка и IPS-технология – което осигурява най-съвременен и свръхтънък дизайн, съчетан с функции, идеални за корпоративна офис употреба, както и за ползване в домашни условия.

Сензорите за разсеяна светлина, както и тези за присъствие са стандартни характеристики. Те притежават и подобрена ергономичност като механизма за регулиране до определена височина – най-често до 130 мм. Дисплеите обикновено са с богати възможности за свързване чрез 3 входа: DisplayPort, DVI-D и D-Sub.

С отлично качество на изображението благодарение на матрицата IPS и широк зрителен ъгъл при оптимални съотношения на екрана (дори съотношение 16:9), мониторите втора употреба NEC предлагат високо ниво на ергономичен комфорт.

Сензорите за разсеяна светлина на мониторите NEC благодарение на автоматичните настройки за яркост Auto Brightness винаги дават възможност да направите перфектно нивото на яркост в зависимост от осветлението и условията на изображението.

Вградените високоговорители, жакът за слушалки и USB-хъбът предлагат чудесни възможности за офисна комуникация.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене