en

Състояние

Производител

Интерфейси

Изчисти филтрите

Принтери до 300 лева

3 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Реновиран
Реновиран
-28%
Реновиран
Реновиран
Реновиран
Реновиран

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Тази категория принтери втора употреба е предназначена за по-активна административна дейност, потребители с творчески професии и ентусиазирани почитатели на висококачествения печат. Едно от основните свойства на устройствата втора ръка в тази категория е богатството от настройки, с които разполагат.

Разбира се, за да се оправдаят вложените средства, би трябвало предварително потребителите да дефинират какво точно, с какво качество и в какви количества ще се разпечатва, копира, сканира. Не подценявайте предварителната подготовка, за да останете доволни от покупката си. Например, ако основното й предназначение ще е да принтира снимки, тогава би било добре да се замислите за покупката на специализирано устройство.

Мултифункционалните устройства втора ръка от марките Samsung, HP, Dell и други предоставят възможност на потребителя да получи 3 в 1 – принтиране, сканиране, копиране, а в допълнение и двустранен печат. Някой могат да издържат до 100000 страници месечно натоварване; да имат 4GB вградено флаш устройство; входящ капацитет хартия 250 листа; изходящ капацитет хартия 150 листа.  Те са подходящи за офиси с голямо натоварване и динамична дейност, за копирни центрове, банкови институции, учреждения свързани с администриране на голям обем документи, билетни центрове и други.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене