en

Състояние

Цена

Производител

Интерфейси

Изчисти филтрите

Принтери HP

1 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Реновиран
Реновиран

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Принтерите на известната компания-производител на дигитална техника „Хюлет Пакард“ се отличават с надеждност, икономичност, компактност и възможност да се разпечатват отчетливи и ясни текстове и изображения. Това важи за всички модели лазерни принтери втора ръка на този бранд, независимо от категорията и нивото им. Консумативите и техническите им характеристики позволяват да се снижат до максимум разходите за експлоатация и обслужване.

Възможностите на принтерите HP осигуряват цветен или черно-бял печат върху различни видове и типове хартия: обикновена офисна, етикети, гланцова, матова, пликове, целулоидна лента и др. По подразбиране е налице функция за двустранен печат, както и промени в размера на отпечатвания документ. Скоростта на разпечатване пък зависи от сложността на документа.

Според финансовите възможности и дейността ви, вие може да избирате между следните модели втора ръка от сериите:  LaserJet; LaserJet Pro; LaserJet Enterprise и други. Някои от тях са мултифункционални устройства и включват опции за сканиране и копиране. Също така има и варианти с мрежов интерфейс – LAN или Wi-Fi.

В онлайн магазин hop.bg вие ще намерите евтини принтери HP втора ръка, предназначени за домашна, офис и професионална употреба с 6 месеца гаранция.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене