en

Цена

Състояние

Процесор

брой ядра

RAM памет

Тип RAM памет

Твърд диск

Видео карта

Дисплей

Разделителна способност

Операционна система

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Работни станции Fujitsu

1 Налични продукта.
Мобилна работна станция Fujitsu Celsi ...
Мобилна работна станция Fujitsu Celsius H730

Реновирани

Лаптопи

Мобилна работна станция Fujitsu Celsius H730

Мобилна работна станция Fujitsu Celsius H730

Intel® Core™ i7-4710MQ, 8GB DDR3, 256GB SSD, IPS Full HD 1920x ...
  • Windows 10 Home REF + 55.00 лв.
  • Windows 10 Pro REF + 95.00 лв.
  • Хард диск за лаптоп 320GB + 29.00 лв.
  • Хард диск за лаптоп 500GB + 39.00 лв.
  • Solid State диск 240GB + 69.00 лв.
  • RAМ памет за лаптоп 4GB DDR3 + 39.00 лв.
  • RAM памет за лаптоп 8GB DDR3 + 69.00 лв.
  • RAM памет за лаптоп 16GB DDR3L + 99.00 лв.

1029.00 лв.

Полезни линкове

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Приложение

 

Работните станции на Fujitsu намират широко приложение в най-различни технологични области, обработка на видео материали, работа в звукозаписно студио и др. Такива са моделите от серия Celsius. Те предлагат огромни възможности за дизайнерските и производствените фирми. Намират широко приложение при информационното моделиране на сгради (BIM), 3D-дизайн и инженеринг.

 

Технически спецификации и софтуер

 

Както мобилните, така и настолните работни станции се различават от конвенционалните лаптопи и компютри по няколко основни детайла – процесор, видео карта, възможности за разширения. Настолните варианти най-често са оборудвани с Xeon процесорите на Intel, а мобилните – с Core i7. Също така използват мощността на видео картите от серията Quadro на NVIDIA. Не липсват и опциите за ъпгрейд на RAM паметта.

Софтуерът за компютърно проектиране (CAD) играе важна роля в разработването на различни изделия, за визуализация на проект, симулация и програмиране за обработка на CNC-машини. CAD инструментите и BIM процесите изискват високочестотен процесор и голямо количество памет. Това увеличава производителността – процесът може да бъде извършен комплексно, без да се разделя на отделни стъпки.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене