en

Състояние

Производител

брой ядра

RAM памет

Твърд диск

Разделителна способност

Операционна система

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Таблети над 1000 лева

0 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Съобщение

Хмм... Изглежда че в сме изчерпали всички продукти в тази категория. Защо не разгледате нашите намалени и промоционални продукти

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

При избор на таблет втора ръка с цена над 1000 лв., преди всичко трябва да решите за какво ви е необходим и какви задачи ще изпълнявате с него. Ако ще рисувате илюстрации например, или друга професионална дейност, очевидно трябва да се спрете на модел от висок клас и голям дисплей. За тази цел подходящ е таблет Apple iPad Pro. 
Следва да изберете предпочитаната операционна система. Android и iOS (iPad) доминират при тези устройства, но влиянието на Windows също нараства.
От съществено значение са и функциите, които конкретното устройство предлага - възможност за работа с писалка, външна клавиатура, опциите за безжични връзки и др.
По отношение на размера на екрана, все повече устройства заемат ниши между 7, 10 и повече инча. Един 7-инчов таблет може да ви се стори прекалено малък, за да оправдае стойността си, а 10 и 12.9 инча таблет да не е толкова удобен да го държите в ръце дълго време. 
Обърнете и специално внимание на резолюцията на екрана. Тя е от съществено значение, ако се занимавате с обработка на снимки, графики или работите с дълги таблици. Такъв вид устройства с 1920x1080 пиксела или по-висока разделителна способност са често срещани в категорията. Например iPad Pro 12.9 има резолюция 2048x2732 пиксела, което съответства на плътност от 265 пиксела на инч.
Изборът за таблети с Windows също е голям. Такива са Dell Latitude 7200 2-in-1, Lenovo Miix и други. Те ви позволяват да свържете клавиатура, което улеснява писането и въвеждането на данни.
Много таблети втора ръка са оборудвани със сензор за пръстови отпечатъци. Той ви позволява да защитите информацията и личните данни и да заключите устройството.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене