ᐉ Лаптопи и монитори Dell и Alienware | Hop.bg
  en

Демонстрационни лаптопи и монитори на Dell и Alienwarе

15.09.2020    1 Харесвания 108
Демонстрационни лаптопи и монитори на Dell и Alienwarе

Ние от Hop.bg имаме удоволствието да ви представим новите ни попълнения от демонстрационни продукти на технологичния гигант DELL.

Моделите, които предлагаме са най-добрите и най-актуалните на марката.

 

В категорията ще откриете разнообразие от модели за различни нужди

  • работа в офиса

  • работа с професионални приложения за 3D моделиране и видеообработка

  • CAD / CAM

  • Gaming

  • ултрабуци, тънки и леки лаптопи, за потребители, които често са в движение.

 

Лаптопи за геймъри

 

Тук от основно значение е производителността и бързодействието на процесора и видео картата. Затова и моделите, които предлагаме са с конфигурации от Intel Core i7 и Intel Core i9 процесори 8-мо, 9-то и 10-то поколение. Графичната мощност е осигурена от видео карти като NVIDIA RTX 2080, GTX 1650, 1050 TI, 1660 и др.

Някои модели са с 4К резолюция, IPS или OLED технология на дисплея и 144Hz екран.

 

Професионални лаптопи

 

Или още познати като мобилни работни станции. Подходящи за дизайнери, инженери, архитекти, работа със софтуерни продукти за техническо чертане, рендериране, генериране на цифрови изображения, 3D анимации и др.

За тази цел верни помощници ще ви бъдат моделите от серията Precision, които са конфигурирани с процесори Intel Core i7, i9 и Xeon и професионална видео карта NVIDIA Quadro.

 

Лаптопи за офиса

 

Моделите от серията Inspiron разполагат с ресурс да се справят с всички офисни приложения и за кратко време изпълняват множество задачи – документи, таблици, електронна поща, интернет, презентации. И са подходящо оборудване в дългосрочен план.

 

Тънки и леки лаптопи

 

Добре познатите ултрабуци са подходящи за потребители, на които често им се налага да работят в движение. Някои модели от сериите XPS и Latitude са с размерите на тетрадка (А4) и лесно се побират в почти всяка чанта.

Друг тип са лаптопите с функция да се ползват като таблет (2-в-1) – удобно средство за бизнес срещи, презентации на проекти, бележки и не на последно място – кореспонденция.

Тук спадат и стандартните 15-инчови лаптопи (XPS 15), които също са лесно преносими за размерите си.

 

 

Геймърски монитори

 

Моделите от серията Alienware са типични представители от този клас. Те са специално проектирани за улеснение и по-добро изживяване при гейминга.

Разполагат с извити екрани за по-голям зрителен ъгъл, IPS технология, над 2К резолюция, честота на опресняване над 100Hz и под 5 мс време за реакция. Също и специални технологии за подобряване на цветовете, готови режими за различни видове игри – цветови схеми и филтри.

 

Професионални монитори

 

UltraSharp е най-високата серия монитори на Dell и масово предпочитана от бизнеса.

Все по-често възниква нуждата от големи екрани, за по-голяма работна площ или просто да можем да работим едновременно с няколко приложения.

49-инчовият модел е подходящо решение. Разполага с извит екран и двойно по-голяма резолюция от стандартните екрани. А по-голямата му широчина предоставя непрекъснат изглед към дълги таблици, мултитаскинг (работа с множество приложения в почти пълен размер на отворените прозорци) и работи с всякакви операционни системи. С лекота замества два 27-инчови монитора например.

 

 

 

Безспорно е, че продуктите този клас (Alienware, XPS, Latitude, UltraSharp) са много скъпи на пазара за нова компютърна техника. В Hop.bg имате възможността да ги закупите на много по-ниска цена, но със същото високо качество, отговарящо на стандартите на Dell и състояние на разопакован продукт.

И за да гарантираме вашето спокойствие, всеки един продукт минава пълни тестове за функционалност и го получавате с 12 месеца гаранция.

 

 

Коментари(0)

0.00
0
0
0
0
0

Напиши коментар

1 2 3 4 5

Бележка:  HTML не е позволен!

Промоции

Последни публикации

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене