ᐉ Ревю на монитор Dell U4919DW | Hop.bg
  en

Ревю на монитор Dell U4919DW

02.09.2020    0 Харесвания 156
Ревю на монитор Dell U4919DW

Dell UltraSharp U4919DW

 

 Моделът е интересен представител на бизнес клас мониторите, не само заради нетипичните си размери.

 Ултрашарп мониторът на Dell U4919DW предлага най-високата разделителна способност за този размер – 5 120 х 1 440 пиксела, в сравнение с 49-инчовия конкурент на Samsung – 3 840 х 1 080 пиксела.

 Малко пиксели на инч означава, че ще има загуби в остротата на предаваната картина, но U4919DW, благодарение на IPS панела си, запазва висока детайлност и наситеност на изображението при снимки и текст.

 Честотата на опресняване, при която работи е едва 60Hz, което не го прави особено подходящ за игри. Също не е окомплектован с технологии за намаляване на артефактите и разкъсване на картината при бързо движещи се обекти като FreeSync2. Този монитор е насочен към потребители, които се занимават с множество задачи по едно и също време – мултитаскинг.

 Специалният софтуер на Dell Easy Arrange feature позволява 49-инчовият екран да бъде разделен на шест отделни прозореца, а IPS технологията запазва цветовете и контраста на всеки един, гледани под какъвто и да е ъгъл.

 Въпреки, че не разполага с някои изкусителни гаджети на геймърските монитори, с U4919DW ще прекарате приятни часове с любимите ви компютърни игри. Необходимо е видео картата ви да е достатъчно мощна, за да се справи с неговата разделителна способност.

 Dell U4919DW предлага и богати възможности за свързване. Два HDMI 2.0, един Display Port 1.4, USB хъб с два ъпстрийм USB и пет даунстрийм USB 3.0 и USB Type-C. През USB Type-C  можете да захранвате мобилни устройства, дори лаптоп, поддържа 90W. В същото време служи и като информационен, двустранен кабел, всичко благодарение на USB-PD (USB power delivery) протокол.

 Портът USB-Type C също предлага контрол над виртуална клавиатура и мишка при работа с два отделни компютъра, стига единият да е свързан чрез Type-C порта към монитора на Dell.

 

Коментари(0)

0.00
0
0
0
0
0

Напиши коментар

1 2 3 4 5

Бележка:  HTML не е позволен!

Промоции

Последни публикации

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене