en

Състояние

Производител

Интерфейси

Изчисти филтрите

Принтери до 200 лева

2 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Реновиран
Реновиран
Реновиран
Реновиран

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Тази категория принтери втора ръка предлага по-висок капацитет. Това се отнася най-вече за обработка на масовия формат А4. Тук ще намерите реновирани модели на марките HP, Dell, Samsung, Brother, Lexmark, Oki и други  с много добри способности за разпечатване, копиране и сканиране, които напълно задоволяват потребностите на офис със среден мащаб.

Главният въпрос, над който потребителят следва да се замисли при избора на продукт от тази категория, е какво ще бъде предназначението му? Не е без значение и средата, в която ще работи той – с неголеми натоварвания в малък офис, със сериозно натоварване в по-голям офис или в домашна среда за лични нужди.

Сред тези  втора ръка лазерни принтери ще намерите устройства със специфични функции и възможности, като двустранен печат, самостоятелно свързване с интернет и други. Втора ръка принтерите от ценова категория до 200 лева са подходящи, както за домашна употреба, така и за всяка офис дейност. В онлайн магазин hop.bg ги получавате със 6 месеца гаранция и с възможност за покупка на изплащане.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене