ᐉ Принтер Samsung ML-3710ND | Hop.bg
  en
-10%
Принтер Samsung ML-3710ND

Принтер Samsung ML-3710ND

140113 140113
Състояние на продукта - Реновирани
Код: 140113
Външен вид:
Samsung
Tехническо състояние:

Къде е наличен продуктът? МАГАЗИН HOP.BG ПЛЕВЕН МАГАЗИН HOP.BG РУСЕ МАГАЗИН HOP.BG ВАРНА МАГАЗИН HOP.BG СОФИЯ РЕНОВАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ПЛЕВЕН

стара цена: 129.00 лв.
116.00 лв.
спестявате: 13.00 лв.
*Промоцията е валидна до 2021-06-10 23:59:00 или до изчерпване на количествата.
Цена за доставка: 14.00 лв.
Наличност: налични
Офертата изтича след:
Дни Часове Минути Секунди
  Съгласие за обработка на лични данни <p>Прочетох и разбрах записаното в документа ( <a href="/editor/ufo/pdf/unicreditld.pdf" target="_blank">„Съгласие за обработка на лични данни и информираност, относно предоставените ми права" и „Съгласие за обработване на личните ми данни за целите на директния маркетинг"</a>&nbsp;). Потвърждавам, че съм съгласен личните ми данни да бъдат обработвани от &bdquo;Уникредит Кънсюмър Файненсинг&rdquo; АД, по описания в документа начин и за целите посочени в него.</p>
Имена *
ЕГН *
Номер на Л.К. *
Издадена на *
Издадена от *
Роден/a в: *
Адрес по Л.К *
Адрес по местоживеене *
От колко време живеете на настоящия ви адрес *
Жилищен Статус *
Мобилен телефон *
Телефон за контакт с друго лице *
E-mail *
Работодател *
На сегашната работа от *
Длъжност *
Адрес на месторабота *
Осигурителен доход на кандидата *
Реален доход на кандидата *
Дата на получаване на заплатата *
Месечен доход на домакинството *
Разходи за сметки на месец *
Брой работещи членове в домакинството *
Брой членове в домакинството *
Модел: Samsung ML-3710ND Клас: Принтер
Статус на продукта: Реновиран Интерфейси: USB, LAN
Месечно натоварване: 80,000 страници Резолюция печат: 1200 x 1200
Мрежа: 10/100/1000 Ethernet Двустранен печат: автоматичен дуплекс
Изходящ капацитет хартия: 150 листа Входящ капацитет хартия: 250 листа
Скорост на печат: 35 стр./мин Производител: Samsung
Гаранция: 6 месеца

Описание

Изборът на принтер е неизбежна необходимост и в същото време голямо предизвикателство за всеки офис, особено ако става въпрос за тепърва прохождащ малък бизнес. В този случай определено не ви трябва нещо много скъпо и свръх-мощно, което да окаже влияние върху вашия бюджет, а просто принтер, който да осигури нормалното протичане на работния процес. За щастие, ние разполагаме с реновиран принтер, който идеално ще покрие вашите изисквания! Става въпрос за модела Samsung ML-3710 ND, който въпреки че е втора ръка, се намира в отлично състояние и живее втори живот!

Това, което най-много харесваме в този реновиран принтер, е вградената технология против засядане на Samsung, която определено ще ви спести доста излишни нерви, особено при двустранно печатане. Всичко става съвсем лесно чрез вграждането на полузабавяща ролка, осигуряваща идеално триене и гладка непрекъсната работа на принтера. Освен това чрез двустранния печат вие определено се грижите за околната среда, намалявайки количеството употребявана хартия. На контролния панел на реновирания принтер, ще намерите бутон „Еко“, чрез който принтерът автоматично преминава в режим за „двустранно принтиране“. Също така имате възможност да принтирате т.нар. „симулация“, която ще ви покаже количеството вредни емисии, както и изразходваните електричество и хартия.

                Samsung ML-3710 ND не блести с кой знае какви показатели, но пък впечатлява с лесния за използване интерфейс, позволяващ бързо и икономично двустранно принтиране. Без да е необходимо да ставате от бюрото си, вашият реновиран принтер ще ви предупреждава за износване на тонер касетата, намаляване на хартията и други показатели, които биха възпрепятствали нормалното протичане на работния процес. Реновираният принтер има и опция за отпечатване на брошура и в случай че сте решили да се занимвате с рекламен бизнес например, той би ви свършил прекрасна работа на първо време.

                ML-3710 ND е снабден с двуядрен процесор, благодарение на който Samsung увеличават скоростта на печатане, като по този начин пък вие спестявате време. Месечното натоварване на реновирания принтер също е впечатляващо – макар втора ръка, лимитът е 80, 000 страници, което е напълно достатъчно, за да покрие нуждите на вашата фирма. Освен това ML-3710 ND предоставя възможност за работа в мрежа, като по този начин може да се възползвате от услугите му чрез няколко компютъра.

                Не на последно място една от важните характеристики на реновирания принтер ML-3710 ND е, че използва тонер касети с по-дълготраен живот, от което вие отново спестявате! Някои от тях могат да разпечатват до 10, 000 страници, което е идеално при работа с по-дълги фирмени документи.

                Наред с всичко изброено дотук, за да се убедите, че ви предлагаме качествен принтер, макар и втора ръка, той ще дойде при вас със 6 месеца гаранция!

Ревюта(0)

0.00
0
0
0
0
0

Напишете ревю

1 2 3 4 5

Бележка:  HTML не е позволен!

Намаления

Hop.BG - Вход

Регистрация Забравена парола


Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Принтер Samsung ML-3 ...

Hop.BG - Търсене