en

Състояние

Apple iPhone и iPad до 100 лева

0 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Съобщение

Хмм... Изглежда че в сме изчерпали всички продукти в тази категория. Защо не разгледате нашите намалени и промоционални продукти

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание
Apple с бюджет до 100
Има ли нещо от Apple, което можете да придобиете с бюджет до 100 лв.? Изглежда невероятно, като се има предвид престижа на марката, но всъщност е възможно. Разбира се, в тези рамки можете да се сдобиете с някои Епъл аксесоари като зарядно, кабели, адаптер, силиконов калъф и др. По-важното обаче е, че можете да попаднете и на предложение за смартфон iPhone на много ниска цена! 
Въпреки това, че са по-стари модел, наличните айфон екземпляри все още вършат работа за стандартните неща като SMS, e-mail, писане на бележки, разговори по Facetime. 
Моделите iPhone които можете да откриете, често са много компактни и със здрави корпуси, като това ги прави подходящи за служебен телефон. 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене