ᐉ Условия за връщане на стока закупена от онлайн магазина на Hop.bg | Hop.bg

Условия за връщане на стока

Условия за връщане на стоки

 

Начините за връщане на закупени продукти от hop.bg са два:

 

1.Всеки клиент закупил продукт от hop.bg има право при получаване му, да се възползва от опцията, която наетата от нас куриерска фирма предлага, Отвори и провери. При несъотвествие на съдържанието на доставката с характеристиките на поръчания продукт, клиентът може да не приеме продукта. Ако стоката бъде върната непосредствено след получаването й, то клиентът не заплаща куриерските разходи по връщането на продукта към подателя hop.bg. Разходите са за сметка на hop.bg.

 

2. Всеки клиент на hop.bg има правото да върне закупената от него стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни след закупуването й, съгласно ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ чл. 55, ал. 1.  Този период важи за всички страни членки на ЕС и е популярен с названието „период за размисъл“. В случай, че периодът изтича в почивен ден, то той се удължава с един работен ден. При връщане на стоката, клиентът получава пълната стойност на върнатата стока. Ако клиентът желае да върне стоката чрез куриер, то разходите за услугата са за сметка на клиента. Клиентът и продавачът, в случая представител на hop.bg, се разбират как ще стане връщането на стоката (чрез куриер, чрез лично посещение на магазин на hop.bg от клиента) и връщането на парите за покупка (чрез наложен платеж, по банков път, на каса).

За повече информация виж на адрес  www.kpz.bg   или http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/returning-unwanted-goods/index_bg.htm

 

Най-бързо може да се свържете с представител на на националния ни телефонен номер или на телефоните и адресите посочени в секция Контакти на сайта ни. 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене