en

Условия за връщане на стока

При рекламация, връщане, замяна и отказ от договора за продажба се свържете с наш служител на телефон: 0700 17 027!

Всеки Потребител има право на връщане или замяна на закупен продукт от електронен магазин www.hop.bg в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването му, съгласно ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ чл. 55, ал. 1.

 

Условия за връщане и замяна

1. Всяка поръчка се изпраща от Hop.bg с опция „Преглед и тест“ . При отказ от клиента да приеме пратката, следва да заплати куриерските разходи по връщането на продукта към подателя.

2. Продукти, върнати до 14-дневен срок са за сметка на Потребителя.

3. При случай на връщане или замяна продуктът трябва да бъде върнат в състоянието, в което е получен, с всички прилежащи аксесоари и опаковка, оригинал на гаранционна карта, фискален бон и/или фактура и да е без нарушени гаранционни стикери.

4. Продукт за замяна може да бъде аналогичен или идентичен, на същата или по-висока стойност с доплащане от страна на Купувача.

5. Да бъде попълнен Формуляра за връщане на стока, прикрепен към прилежащите документи (гаранционна карта и/или фактура)

6. Пратките да са с добавени опция „Преглед и тест“ и Застраховка, равняваща се на продажната стойност на закупения продукт.

* Пратки без добавена опция „Преглед и тест“, без опаковка и без Формуляр за връщане на стока и/или информация за Подателя не се приемат!

7. За да се избегнат злоупотреби, съдържанието на опаковката ще бъде проверено от служител на hop.bg. Продуктът може да бъде върнат, ако не се установят щети.

8. При връщане на продукта, клиентът получава обратно пълната стойност, която е заплатил. Възстановяването на сумата се извършва само и единствено по банков път в 30-дневен срок!

 

 

Продукти, неподлежащи на връщане

1. Заплатени суми за услуги

2. Устройства с активирани акаунти или заключени с парола

3. Не се възстановяват суми за заплатен лиценз за Windows 10.

* Веднъж прикрепен лицензът за Windows 10 Home или Pro, предлаган от hop.bg, към закупен от вас лаптоп или компютър се обвързва със серийния номер на устройството и е невъзможно неговото премахване.

Пример: Ако сте закупили лаптоп за 1000лв + 95лв Windows 10 Pro REF, то при връщане на продукта сумата, която ще ви бъде възстановена е 1000лв.

 

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене