bg

General Conditions

Общи условия

 

 

Продуктът/ите, които изберете да закупите ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес, в рамките на 2 работни дни от стартиране на обработката на поръчката ви. При стартиране на обработка на поръчката ще получите имейл и/или обаждане от служител на hop.bg.  В случай, че желаете за закупите определен продукт на лизинг, то срокът на доставка започва да тече след одобряване на молбата Ви за лизинг от страна на компанията за лизинг, с която hop.bg работи. При получава на поръчката Вие трябва да заплатите стойността на избрания от Вас продукт, както и цената за доставка съгласно определените стойности за всяка една категория продукти  от hop.bg . Повече подробности относно начините за доставка, проверка на продукта преди заплащане, начини на плащане може да намерите тук.   

 

Гаранционният срок на Вашата стока започва да тече от датата на издаване на касовата бележка. Сроковете на гаранция на съответните продукти може да видите в секция Гаранция.

 

Стоката закупена от  hop.bg, която има гаранционен срок, се обслужва изключително в сервизите на фирма ГИС ЕООД, чиято собственост е hop.bg.  Повече информация относно условията за гаранция може да прочетете тук.

При възникнали допълнителни въпроси може да се свържете с служител на hop.bg чрез националния ни телефонен номер 0700 17 027.

Благодарим ви, че избрахте hop.bg!

Hop.BG - LoginВход Бизнес клиентиB2B clients registration

Hop.BG - Registration


Would you like to receive our promotional offers via email?Вход Бизнес клиентиB2B clients registration

Hop.BG - Forgotten password

Write in the field below your registration email with which you have been registered on our website and you'll receive on that email new temporary password.

Hop.BG - Send to a friend

Hop.BG - Search