en

Общи условия

Общи условия

 

 

Продуктът/ите, които изберете да закупите ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес, в рамките на 2 работни дни от стартиране на обработката на поръчката ви. При стартиране на обработка на поръчката ще получите имейл и/или обаждане от служител на hop.bg.  В случай, че желаете за закупите определен продукт на лизинг, то срокът на доставка започва да тече след одобряване на молбата Ви за лизинг от страна на компанията за лизинг, с която hop.bg работи. При получава на поръчката Вие трябва да заплатите стойността на избрания от Вас продукт, както и цената за доставка съгласно определените стойности за всяка една категория продукти  от hop.bg . Повече подробности относно начините за доставка, проверка на продукта преди заплащане, начини на плащане може да намерите тук.   

 

Гаранционният срок на Вашата стока започва да тече от датата на издаване на касовата бележка. Сроковете на гаранция на съответните продукти може да видите в секция Гаранция.

 

Стоката закупена от  hop.bg, която има гаранционен срок, се обслужва изключително в сервизите на фирма ГИС ЕООД, чиято собственост е hop.bg.  Повече информация относно условията за гаранция може да прочетете тук.

При възникнали допълнителни въпроси може да се свържете с служител на hop.bg чрез националния ни телефонен номер 0700 17 027.

Благодарим ви, че избрахте hop.bg!

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене