en

Състояние

Производител

брой ядра

RAM памет

Тип RAM памет

Твърд диск

Видео карта

Разделителна способност

Операционна система

Интерфейси

Други параметри

Изчисти филтрите

Работни станции до 400 лева

0 Налични продукта.
ПромоционалниОферти
Виж всички
Съобщение

Хмм... Изглежда че в сме изчерпали всички продукти в тази категория. Защо не разгледате нашите намалени и промоционални продукти

Експресна доставка

Възможност за експресна доставка на лаптопи, компютри, монитори, принтери, смартфони, iPhone и други в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Плевен, Велико Търново, Хасково, Русе, Сливен, Добрич, Враца, Шумен, Кърджали, Монтана, Ловеч, Кюстендил, Перник, Ямбол, Разград, Габрово, Смолян, Търговище, Силистра, Видин, Троян, Ботевград, Ямбол, Свищов, Дупница, Горна Оряховица, Казанлък, Асеновград, Кюстендил, Петрич, Димитровград, Сандански, Самоков, Троян, Несебър и други. Също така можете да получите поръчаните продукти с безплатна доставка в някой от петте ни магазина.


Описание

Компютърните производители разделят продуктите им за професионална употреба от тези за масовия потребител. Това е валидно и за най-ниската ценова категория. В нея ще откриете модели на марките Dell, HP, Lenovo, Fujitsu и други, чиято производителност покрива нуждите във всяко професионално отношение.

Ако работите с поверителна информация, работната станция може да бъде безопасно и сигурно разположена в сървърната стая, а потребителите да се свързват с нея отдалечено.

Дори и от най-ниска ценова категория Precision на Dell, ThinkStation P на Lenovo, Z серията на HP разкриват неподозирани възможности. Те са подходящи за конструктори и дизайнери, които работят с много сложни приложения дистанционно. Индустриалното конструиране е процес, който отнема доста време. Той може да бъде оптимизиран с помощта на избрани професионални приложения за компютърно проектиране (CAD), подготовка на производство (CAM) и инженерен анализ (CAE).

Оптимизирането в дейността на бизнеса се влияе значително от техническите характеристики на работните станции. Високоскоростните HDD или SSD устройства осезаемо намаляват времето за работа с базата от графични обекти и библиотеки от стандартизирани продукти при проектирането на сложни изделия.

Използването на съвременни професионални работни станции позволява да се направи качествен скок напред по отношение на скоростта и качеството на конструирането, дизайна и решаването на професионални задачи, например при звукозаписа и обработката на видео клипове.

Hop.BG - ВходВход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене